Svåraste Valet någonsin för alla inom Idrottsrörelsen i 08. Samt SHFBanken.

Senaste 8 åren med det totala vanstyret från Alliansens inom 08.s Idrottsrörelse har satt sina tydliga spår. Det är dessa Allians Individer i Idrottsnämnden som vridit tillbaka klockan 40 år för fram för allt Inomhusidrotten. Budgetflödet har bara gått i en riktning konsekvent. Undantagen är lätträknande annars äger fotbollen Budgeten med Majoritet. Jag har tidigare berört vilka dessa individer är och vad dom står för och hur detta kunnat skett. Sista Politikermötet i Fryshuset angående Idrottshallars framtid visade med tydlighet det förakt dessa individer har gentemot Hallrörelsen. Var ej närvarande pga arbete och vägrar numera tulla på mina semesterdagar och dessutom ej Ordförande längre men hade flera på plats som informerade mig både on-line samt i efterhand. Snabb slutsats: Hallrörelsen vilket inkluderar alla sporter i princip utom Fotboll är illa ute. Riktigt illa ute. Alla budgetramar är spräckta redan innan valet. Inget parti har heller tydligt angett löften i frågan mer än (S) och kommer till detta senare. Löften vet ni bryts direkt. Blekfisarna från oppositionen är så dåligt på lästa angående situationen eller så är dom med på Allianståget. Men vi gör följande. Valet ligger 4 dagar från slutförande. Vi går baserat på Dagens Artikel 9/9-2014 i Dagens Nyheter Sport och detalj studerar varje parti och deras representant. Vad dom gjort och kan ytterligare rasera. Vi börjar väl med Tuppen eller Hönan i detta fall.

Regina Kevius (M) klev in i handlingarna 2010. Detta efter den Historiskt Katastrofala Madeleine Sjöstedt. Hur fasen tänkte man när man degraderade 08 Idrotten genom att placera denna för Feminismen i Politiken och Idrottsliga utvecklingen i Stockholm katastrof. Men nu vet vi bättre. M.S ville aldrig vara Idrottsborgar råd utan gav hennes underhuggare all makt. Dvs Djurgårdsfalangen inom Fotbollen. Bjudresor och skumma upphandlingar avlöste varandra. Nu kom Regina. Denan KTH Utbildade Civilingenjör inom Lantmäteri. Vart var kopplingen till 08 Idrotten?? Ungefär samma läge som sin företrädare. Hon vill egentligen syssla med Stadsbyggnads uppgifter. Stadsbyggnads Borgar råd och Idrottsborgar råd. Perfekt för samma falang som rådde under M.S 2006-2010. Fria händer att bedriva sina Skumrask affärer. För Målvakten denna gång heter Regina Kevius. Mängder av radio och Tv intervjuer rörande Idrottsliga händelser (Inte många om man räknar bort fotbollen) visade hur dåligt på läst Regina var eller hur lite information hon mottagit från sina ledamöter. Kanske till och med ett generellt ointresse enbart för 08 Idrotten. Oavsett om nu Alliansen vinner kan jag med största säkerhet säga att Regina inte sitter kvar ett mandat. Skadorna hon/dom orsakat för oss övriga som inte går att rädda och då inkluderar detta även funktions nedsatta äldre utsatta etc människor inom folkhälsan som inte sysslar med Fotboll. Kommer aldrig ske under min livstid. Och jag är 51 år.

Billy¨The Kid¨Östh (M) Ledamot och tf gruppledare i Idrottsnämnden. Alla inom nämnden är visst gruppledare?? Dessutom ytterligare uppdrag där den mer famösa är Ledamot i Stockholm Globe Arena bolaget. Direkt under den Pensionerade fd fp Politikern Bengt Westerberg. Man kan lära sig mycket om Billy bara genom att googla hans namn och addera ytterligare ord i sökrutan som ¨Arena Bygge, Östermalm, stöder, medlem, Djurgården Fotboll, Monetärt Miljonstöd Elitfotbolls klubbarna, Ny Arena, Miljoninvesteringar i nya Träningsanläggningar till Elitfotbollen, AEG, Upphandling¨. Ju mer man googlar och läser ,binder samman så blir mönstret så tydligt. Vi skulle idag kunna bara i Stockholm delar av ett Fotbolls EM själva med den kapaciteten som bl a Billy ordnat. Men notan för detta kommer vi övriga få betala år fram över och vi andra som knappt mottaget ett dugg. Därför var OS ansökan så extremt långsökt så man skrattade och grät. Billy som är 65 i år hoppas vi alla slipper se i framtiden. Kanske ersätta sin kompis Tommy Jakobssen i Djurgården. Det som ter sig märkligt är att Billys namn inte nämns på Nya Moderaternas hemsida som deras egna ledamot??

Daniel Somos (M) den drygt 30 åriga påläggs kalven har varit lite av skuggfigur nu på slutet. Har sökt sig mot Riksdagen. Detta med Cannabis liberala inställningen och den blårandiga Arena affären på Östermalm i bagaget. Nåväl under sitt mandat har han backat sin Favoritklubb Djurgården med allt så där kan han nog hitta några Personliga röster. I nuläget är hans foto och namn borta från Idrottsnämndens uppställning inför Valet. Undrar varför??

Joar Horn (M) även han i samma ålder som ovan nämnda och även han bortagen från Idrottsnämndens Uppställning inför Valet. Joar Horn som bortsett sin invalda Position som Ordförande i Karlbergs BK och tidigare Nobby Tåfjutt i Reymers även frotteras med Djurgårdens Fotbolls innersta krets med sina bröder i IN. Man kan hitta många fagra förslag på vad som kan och skulle göras inom Idrotten. Mest löjeväckande är detta debattinlägg i DN 23/5.2013 i och med JH stöttat Elitfotbollsföreningarna i Stockholm till 100 %.

Petra Holda (M) är en mycket ung tjej och själva drömmen i Nya Arbetar Partiet. Petra som blev 24 den 30/8 och bor i Klassiska (S) området Skärholmen och hejar på Hammarby i Fotboll. Just den sista detaljen innebar Miljoner för dom Grön/Vit randiga. När Djurgården fick kompensations Skattemiljonerna (hette att det kom från PEAB men??) för förseningen av Tele 2 från SGA så fick även Hammarby detta. Detta gällde även ersättningarna från den till 1/2 utlovade Arena bygget på Östermalm som alla visste inte skulle bli av men bra ursäkt för kompensation. Då fick man nya och ny renoverade Träningsanläggningar för 100- tals Skattemiljoner. Hade varit skumt om bara Dif och inte Hif fick detta. Även BP fick en stor bit av kakan ute på Grimsta. Denna statsvetare och utbildade Ekonom lär vi se mera av i framtiden.

Daniele Fava (FP) är en riktig Järnkamin som borde via sitt Läraryrke visa större trovärdighet men icke. Här har han ett fjantigt påhopp på sina Allianskamrater: Stockholmsmoderaternas förslag om införandet av en idrottspeng tyder på en totalt bristande förståelse för Stockholmsidrottens villkor. Förslaget går helt emot Folkpartiets politik som går ut på att bygga fler idrottshallar i Stockholm . Slut Citat. Jag menar han om någon sitter och har åsikter men gör något helt annat som bara involverar pengar till ElitFotbollen. Nä du han och kompisen Madeleine är en dyr politiker parantes för oss alla.

Fredric Ericsson (C) tillhör även han den blårandiga massan. Fredric kommer dock inte var kvar nästa mandat då jag är säker på att Centern inte kommer in i Stadshuset. Dom var snubblande nära förra valet men i år är stödet lååååågt. Och vem vet om det inte kan bero på en dåligt hanterat mandat i Idrottsnämnden. Vi är numera väldigt många röstberättigade i Idrottsrörelsen idag och bortsett fotbollen och hans mer än lovligt lågvatten inlägg före förra valet angående Djurgårdsarenan. Nu är han dock mer ärligare och medger varför man inte skall gå på alla löften om hallbyggen i detta inlägg. Precis som jag sagt sista åren. Det finns inga pengar till nästa mandatperiod. Oavsett partifärg. Dessa ovan nämnda har sett till detta med besked.

Leif Kroon (KD) denna monumentalt korkade människa. Måste var ett besvär för Kristdemokraterna. Tillsammans med Billy är dom drivande i Elitfotbollens utveckling och övrig idrotts avveckling. Googla på hans namn och addera Djurgården och ni kommer baxna över saker han yttrar sig om. Senaste är från mötet i Fryshuset. Lite kort här.

–Det finns så mycket utbud i den här staden att barn och ungdomar kan välja en annan sport om det är trångt, säger Leif Kroon (KD).

Den stora frågan under kvällen är vilken sorts hallar Stockholm behöver. Idrottsföreningarna i Stockholm kräver fler fullstora hallar och anser att det behövs 36 nya för att antalet invånare per hall ska komma ned i samma siffror som i Göteborg och Malmö. Billy Östh (M) och Leif Kroon anser att man inte kan räkna enbart fullstora hallar

–Det är de små hallarna som är populärast. Alltså är det bättre att bygga smått, säger Leif Kroon.

 

Alltså denna Skitstövel sitter och ljuger och falserar saker han inte ens bryr sig eller vet något om tillsammans med sin Broder Billy Östh rakt upp i ansiktet på Ideellt arbetande människor inom Idrottsrörelsen. Dessa är oroliga. Har aldrig mig veterligen mött en sådan arrogans och förakt mot andra människor från Politiker håll. Har försökt hitta en bandupptagning.

Sist lite om Mannen med Plånboken. Budget fadern och en ledande figur bakom Idrottspolitiska Programmet för 2013-17. Nu när jag läst detta ytterligare en gång. Inser jag att det är ett Valmanifest för Nya Moderaterna. En vision och praktlögn utan substans och verklighetsanknytning. Man samlade alla goda idéer och behov i en hatt och drog. Men vad uppfylldes och på vad har man baserat statistiken över behovet?? Har man tillfrågat Kommunens samtliga Fotbollsföreningar?? Med detta i Grunden och som sagt Sten Nordin. Ett finansborgar råd som är totalt ointresserad av Sport och Idrott. Ungt som Gammalt. Kostar bara massa pengar och genererar inget tillbaka direkt. Om det nu inte gagnar hans egna politiska karriär. Som tex På scen i Kungsträdgården iförd Landslagströjan efter VM-Guldet i Ishockey 2013 i Globen. Vi lokala representanter för Idrotten reagerade tydligt på detta för vad fasen har Sten Nordin gjort för Ishockeyn i Stockholm men det försvann i media bruset då Niklas Wikegårdh lackade ur på Idrottsminister Lena Adelhsson Liljeroth. Niklas var vår frontman och gick Öppet ut och kritiserad alla makthavare hur dom styrde Idrotts Stockholm. Vi skall inte glömma detta nu till kommande Valrörelse. Som Niklas uttryckte detta är vi ett Idrottsligt U-land i Stockholm. Sten Nordin är en avgörande faktor till detta förfall. Han duckade och lät LAL ta smällen som högsta höna. Sådan är han och sett till hur han hamnade på FinansPosten 28 April 2008. Då Kristina Axe’n Olin klev av ämbetet av Privata skäl. Och fick ta så mycket skit från media. Denna Norrländska Tjej hade allt som ett mossigt Parti som Moderaterna behövde. En Stark Kvinna i ett mansdominerat Parti. Herrklubbarnas Herrklubb. Men hon var ensam och 3 barns ensamstående mamma samt Finansborgar råd och i ålder där närstående börjar lämna in vart hon ett lätt byte för dom som inte ville se henne utmana om Partiledar Posten i Moderaterna. Tyvärr för oss inom hallrörelsen tilldelade hon oss Madelene Sjöstedt. Hon är borta men Sten är kvar.

Oppositionen har även dom sin representanter. Dessa följer nedan.

Emelia Bjuggren (S) Vice Ordförande i Idrottsnämnden och borde ha varit mer drivande för att förhindrat vad som skedde. Men är man involverad i mer än 10 olika styrelse uppdrag blir det lätt att just Idrotten åsidosätts för tex Kulturnämnden KSL FAMAB Borgarrådsberedningen mm. Hon har framfört åsikter och nu till Valet löftet på 1 Miljard på 6 år till Idrotten. Ytterst modest och lär knappast locka väljare på dess vaga uppbyggnad. Sen vet ni vad som nämnts tidigare. Det finns inga pengar till nästa mandatperiod. Några pengar från S partikassa lär knappast dyka upp. Vad är 1 Miljard idag, Jag svarade Emilia på hennes blogg. Hon ville inte att det skulle visas men så här skrev jag lite kort. Fotbollen fick en ny Arena för 4 Miljarder. 1/4 är 1 Miljard. Driftkostnaden för oss Skattebetalare är enligt rykten upp till 250 Miljoner per år. 1/4 av en Miljard. Den planerade och ytterst nödvändiga Renoveringen av Åkeshovshallen ligger på närmare 350-400 Miljoner. Det finns en glädjekalkyl på 300 miljoner men med Kommunalägda SISAB,s hjälp blir det nog den förstnämnda. När sedan fotbollen fått sin del av kakan vad blir sedan kvar i en budget som inte ens existerar. Nä men vinner (S) Alliansen valet sitter nog Emilia på Reginas plats. Emilia har dock lyckats stå utanför alla skriverier och skumma avtals skrivningar och legat i skuggan hela tiden. Finns inget mer att säga om henne egentligen.

Jari Visshed (S) kallad Vattenmannen. Sitter i alla tänkbara Vattenstyrelser. Men även Idrottsnämnden. Sade konsekvent Nej till Djurgårdsarenan men var nog inte inläst tillsammans med Kungliga Djurgårdsförvaltningen att detta var bara ett spel för kulisserna för att mjölka staden på mera kompensations miljnoer och en utbyggnad av Kaknäs anläggningen som även denna ligger inom Kungliga Djurgårdsförvaltningen. Det är så man gör för att få Politiker att bevilja byggtillstånd och betala hela hela bygget. Men Jari sa nej eller hängde inte med… 55 år och 8 i IN. Blir flera oavsett vinst/förlust i Valet.

Jennie Hansson Åkerlind (S) har varit väldigt anonym och inte synts mer än hennes roll som Partisekreterare åt Carin Jämtin. Kan nog vara bra i hennes cv. Som Opposition ställer man sig sällan eller aldrig på samma beslutsida som sina motståndare ej heller får några egna beslut klubbade.

Mehdi Oguzsoy (V) är en fotbollstok från Sköndal/Skarpnäck. Så genomförande beslut om det handlar om Fotboll fick hans stöd oavsett ifrån det kom ursprungligen. Kämpade länge med egen hall i Skarpnäck. Han fick Sprallenhallen till Skarpnäck som lite tröst. Sitter kvar även efter valet oavsett utgång.

Åsa Lindhagen (MP) har deltagit i många sammanträden. Kanske flest av alla men alldeles för liten i makt för att få sin röst hörd. Har i kommande valmanifest utlovat flera hallar. Hon värnar mera om Färdigställande av Skateparken i Högdalen. Tycker jag är högst lovärt. Bland få riktigt beslut som genomdrivits senaste 8 åren. Skateparks bygget. Dock kan nog MP få in 2 ledamöter nästa mandat. Kan hända något då kanske.

Jag struntar i att dra alla ersättare för att dom har blivit för många sista året på mandatet. Väldigt många. Men namnen på dessa är: Bo Sundin (M) Andreas Berglöf (M) Carl Rönnow (M) Anna Rose’n (FP) Gulan Avici (FP) Calai Altun (S) Fredrik Ståhl (S) Marie Åerg (S) Emil Johansson (S) Axel Nekham (MP). Huvudsysslan är att dom skall fylla ut platserna vid möten där ordinarie ledamöter inte orkar eller bryr sig komma. Då vet ni vart ribban ligger.

Gällande kommande partier efter 2014 valet. Kan ni klicka på dessa 2 länkar och läsa om löftena inom Idrottsrörelsen. SD,s finns här. FI.s finns här. SD hade här en lokal plan för detta medans FI enbart hade riksvarianten och ingen tydlig sådan då detta ämnes område är nytt för dom.

Sd är SverigeDemokraterna och FI är Feministiskt Intiativ. Har fått sådan höga siffror i undersökningar att alla tror att dom tar sig förbi 4 procent spärren i Stockholm.

Så vad skall man rösta på när man samtidigt vet att det finns inga pengar i den lagda budgeten och allt som skrevs i den Idrottspolitiska Programmet knappast kommer när då Budget Pengarna lagts på något helt annat. Hade själv långt gående tankar att träda in i Politiken 2012. Det mesta skapades under namnet SWHallpartiet och uppstod ur en Intresseförening. Mycket lades på att söka information och ta reda på fakta om då nu framtid. Samtidigt dra in folk med rätt synsätt och hjärta för det vi sysslar med i Idrotten i 08 idag. En rättvis fördelningspolitik inom Idrotten skulle vara ledordet. Dokumentation på övriga frågor fanns även dessa men fokus skulle ligga på Ungdomar och Idrott i och efter skolan. För detta behövs fler hallar. 2013 tog det tvärstopp pga precis som för Kristina A O anhörigas bort gångar. Drabbades även jag personligen. Dessutom flera till antalet. Är man mänsklig och som sagt stort hjärta i den man sysslar med blir smällen därför än större. Hela 2013 försvann och ett sista försök gjordes i Juni 2014 men vi var inte lika många kvar på tåget för tiden hade runnit ut. Kan därför ej heller peka ut en enda Kandidat som skulle kunna föra hela Idrottshall rörelsens (Jo så många har vi blivit numera) talan utan att fabulera och lämna fagra löften. Tiden och den enorma inflyttningen till Storstadsregionen Stockholm gör att inga Politiker vill bygga ut Idrottsytor på bekostnad av bostäder Kontor och Gallerior. Precis som jag skrev i ett inlägg den 28/1-2014. så har Amerikanska Journalisten och Författarens bok ¨The End Of Literacy and the triumph spectacle¨profetior besannas ytterligare. Han hade rätt och varnade. Jag vidare befordrade och höll med i det han skrev. Vi är där nu och demonteringen av den kostsamma hall och Idrottsrörelsen i innerstaden är påbörjad och flyttar ut i Kranskommunerna.Till förmån för Arenabyggen och Event för våra Ungdomar. Där kommer sedan samma sak hända under pågående urbanisering och vanstyret som medföljer detta. Finns 2 bra länkar där Chris diskuterar innehållet i sin bok om man nu inte orkar läsa. 1. 2. Eftersom engelska fortfarande är vårt 2:a språk bör detta inte vara svårt att förstå utan undertexter. Kort sagt om din röst handlar om vilka som kommer göra mest för Ungdoms och Hallidrotten i Stockholm närmaste 4 åren. Lägg dom i en hatt och dra.

En sak som måste till den 15 September. Det måste bli 1 Idrottsborgar råd som BARA sysslar med Idrottsfrågor. Inget annat för då minimerar man Idrotten i Stockholm. Denna måste dessutom vara väl insatt och dessutom kunna ge ett insomnad Idrottsförvaltning tydliga riktlinjer gällande arbetet och genomförande av beslut och stå emot lobbyverksamheten från mäktigare förbundsrepresentanter.

Jag kör vidare och lägger in morgondagens inlägg i denna artikel.

SHFBanken och dess kontor.

En sak hade dock kunnat förenklat hela Valproceduren. Om våra representant förbund dvs SHF och StHF i detta fall hade partifärger. Då skulle vi som gör hela jobbet åt dom och betalar deras löner via mängder av avgifter och böter om ni inte sköter er. Kunna välja bort dessa varje 4:e år när dom inte skött sig och hjälpt dess betalande föreningsmedlemmar. Nu dras vi med istället in i det som närmast kan tolkas som en Bankrörelse. För det är exakt så det fungerar idag inom resp Förbund.  SHFBanken är Moderskeppet som övriga underförbund kretsar kring i ett sammankopplat Nätverk. Som ni alla vet är alla Banker konkurs skyddade i Dagens Sverige. Dvs Vi skattebetalare betalar extra för att dom inte kan eller vill sköta sitt jobb. Man sitter säkert oavsett produktivt resultat både individuellt och företags mässigt. Konkurs skulle drabba oskyldiga. Snacka om moment 22. Denna typ av verksamhet som Banker representerar har bara ett uttalat mål. Tjäna pengar på att låta kunden göra allt jobb. Dagens banker är en djungel av avgifter och låga inlånings räntor. En bank är ett huvudkontor och därefter några enheter (Kontor) för att visa att vi bryr oss om folket och vi stå er nära. Ett rejält spel för gallerierna. Bankerna har redan fångat in sina kunder och fått dom göra allt via Internet/Bankboxar/telefoner/Smart telefoner. Det enda dom behöver bistå med är Datakraften detta kräver samt ett gäng finansvalpar som hanterar detta in/ut flöde av Digitala Pengar så att Banken får maximal avkastning på kapital till sig själva och dess aktieägare. Grundarbetet har Kunderna eller medlemmarna gjort med sitt arbete. SHFBanken med säte på Fashionabla Östermalm. Södra Fiskartorpsvägen 15A-H Idrottens Hus. Dvs ironiskt nog Platsen där DjurgårdenFotboll och dess medlemmar i Idrottsnämnden ville bygga sin LuftArena. SHFbanken har idag 13 st Lokal kontor Spridda över Sverige. Allt styrs med ett tydligt regelverk och rättesnöre för Lokala Kontoren att följa till punkt och pricka. Minsta lilla missnöjes yttring från dessa eller deras medlemmar skall kvävas. Under denna rubrik hittar man allt som vi som vill utöva handboll måste följa till punkt och pricka. Hur illa det kan se ut för gemene man och kvinna. Princip allt är knutet till Pengar och utökning av kapital på alla tänkbara sätt. Kostnaden för att vara med i denna Bank exklusive det egna Gratisarbetet man får göra är och kan bli konkursmässigt höga för egna föreningen. Skall inte tråka ut vad alla är specifikt men Föreningsavgift Serieanmälan Domare Sekreteriat Matchflyttar Böter i alla des former Avgifter för meningslösa Överklaganden då inga hittar nålsögat genom RK Övergångar än värre från EU land Utbildningsavgifter. Ta detta med avgifter för utbildning. Visst skall man söka SISUbidrag för detta men man gör allt så innebomben komplicerat för föreningar att många föreningar väljer att betala utbildningar för sina tränare ledare domare sekarbetare styrelser mm mm direkt till förbunden. Dyra är kurserna dessutom. VARFÖR!!!!! och sluta med detta. Vad vi gör idag är att utbilda oss att göra förbundens jobb och vi betalar för detta?? Tycker jag låter högst märkligt. Idag finns det få av dessa jag nämnt som kan leva på sin utbildning. Dvs ta med den ut i Civila arbetet. Visst kan se bra ut i en CV för en ung som gammal arbets sökande men samtidigt har man lagt ned all tid för att sponsra någon annan. Allt handlar om en välbärgad plan där Föreningar (Kunderna) står för alla risktagande och inkomster. Problem utöver detta får man lösa själv. Tex aktuell Hallfråga i Stockholm. Inte fasen har dom lobbat mot Politiker senaste 20 åren eller har dom gjort ett uselt och ointresserat jobb. Kanske vill man inte att det skall bli större medlemskrets. Men förmodligen för att detta kräver ansträngning och svett. SHF Banken kommer leva vidare och frodas. Dess anställda både på kontor och i olika kommittéer kommer finnas även efter man själv begravts kanske inte i Stockholms Innerstad. Dom sitter som sagt säkert. Nyligen lämnade jag denna Bank för det kändes fel rent personligt att backa upp dom. Det cyniska synsättet att likställa Barn och Ungdom med vuxna i Regelverken fick mig illamående. Straffa barn i Sverige strider direkt mot Svensk och Internationell lagstiftning även på Förbundsnivå. Än värre känner man inför den likgiltigheten man möts av under åren gällande problemen vi har inom vår och flera andra handbolls föreningar i Stockholm har idag. Det är i princip omöjligt att följa alla deras direktiv och krav då vi inte har 5000-10000 invånare per hall utan snart 70000. Vilket innebär att tiderna för tillträde för tex matcher eller träningar inte alls rimmar med ett normalt Idrottsliv för speciellt ungdomar. För ungdomar elit eller inte så SKALL alltid skolan gå före allt och både vi som föräldrar och Förbundsbanker måste hörsamma detta och värna om att dom kan fortsätta sin idrott upp till vuxen ålder parallellt med Skolan. Flicka eller Pojke. Det fungerar ej idag i BankSverige. Cynism och rädslan för att överträda regelverken styr helt denna Bankverksamhet hos dom anställda.

Men vad fasen det är Handboll vi skall pyssla med och nu när vi närmar oss snabbare än någonsin att göra denna Idrottsutövning till en Klassfråga bör nästan SHFBanken börja inse att med minskat medlemsantal kommer även deras ¨Säkra platser¨sitta löst.

Nästa inlägg skall jag beskriva lite ingående hur mycket det kostar att medverka i SHFBanken i Stockholm idag. Vad dom kräver av oss Ideella arbetare inom föreningslivet. Jag lovar att inte spara på något. Min interna rädsla försvann med mina närmaste bortgångar 2013 samt den illa behandlingen av en 12-åring. Som fick ett Vuxenstraff för något man inte ens brydde sig i vad omgivningen berättade.

Ha det gott.

Gerry