Snabbt om Premiären.

Om en timme kliver det roligaste som hänt Svensk handboll på länge in på planen i Solnahallen. Korpgänget som blev Företagslaget som sedan blivit ett tufft utmanarlag till dom etablerade lagen. Ricohs historia har inte slutat än utan jag tror Magnus Ide’ns lagbygge har större planer än vad man visat hittills. Resurser finns då sannerligen. Uppläggen har lockat och lockar många erfarna spelare i sina bästa år. När dessutom den samlade förståsigpåaren av Handbollsexperter tippar dom på slutspelsplats som nykomling. Ja då har man fått all respekt. Kvällens match kommer visa detta. Laget är väl komponerat på varje position. Räcker det mot GUIF?? Jag tror det och kanske hela vägen.

Annars var gårdagens matchers största profil från 08. Richard Frisk tidigare Tyresö sedan Kardells Tumba och nu Alingsås. Han var grymt bra och klev in och stängde till 44% i den 2:a Tumba sonens frånvaro. Mickael Aggefors. Jerry Tollbring höll på att bli det i Kristianstad. Var dyngbra i 1:a. Mattades i 2:a. Lugi hade bättre koll på honom då efter perfekt coachning av Basti Rasmussen. Dock tog Jerry 2 dumdristiga beslut och ville göra 2 sk Rimbo avslut som Tomas Axne’r döpt dessa till vilket innebar att hoppa in i död vinkel från kanten och försöka trolla in bollen. Gick inget vidare dessutom när det återstår 10 sekunder av matchen och man ligger under med 1 boll. Sävehof åt upp Skövde till slut. Var jämnt länge men slutet bra 1 lag.

45 minuter och nu drar jag till hallen.

Gerry