Håll i hatten..Nu kommer valdebatten med Löften men ¨Varning¨

Foreningsmeddelande

Valdebatter och Politiker och förbunds folk som säljer sig själv i en vädjan att få stanna kvar men det är ni som bestämmer. Det är vad som händer just nu inför dom olika Valen 2014. Så därför vill jag direkt bidra med vägledning för er alla som är kvar inom Inomhusidrotten i Stockholm. För det damp ned ett mail seeeent värre och fanns en anledning till detta. Från resp förbund inom Hall rörelsen som numera delar dessa jättefina lokaler i Sickla var tvungna att visa att ¨Vi bryr oss om våra betalande medlemmar och verkligen uppvaktar politikerna¨så det blir lugnt i bussen. Mailet var detta:

Jag fick mitt från Vår Nej er menar jag nystöpta Kanslichef på StHF Anna-Karin Olsson. Har inte haft tid att lära känna henne i mer än dessa tråkiga ärende med Avstängningar av Barn från sin Idrott och böter. Den detaljen lever och frodas fortfarande i detta förbund som ni numera är väldigt informerade om. Tillbaka till detta möte. Mötet har kommit till i brådrasket både från förbundshåll samt Politikerhåll. Tro inte något annat oavsett vad dom säger. Kan många av dessa skuggfigurer allt för väl och det är nära till val. Ok vad är då så konstigt med detta och varför nu??. Det här med Hallfrågan har rönt så stort ointresse hos inte bara StHF utan även andra men tror StIF gjort lite mera men extremt lite och helt fel. Inte konstigt då att både Lars Forsgren samt Gunnar Lundgren. Spånga resp Boltons starka representanter startar Hallar i Stockholm.nu. Sen om det finns andra dolda motiv bryr jag mig inte om utan det var kul och nu slapp en annan driva denna fråga ensam för Handbollens räkning. Men STOPP!! ett tag. Varför driver vi enskilda Ideellt arbetande människor dessa frågor när vi är skattebetalare och medlemsföreningar som avlönar kanslifolk samt politiker att göra detta jobb. Ja sig det men ointresse och lathet är 2 egenheter som passar dessa 2 kategorier. Vem vill ta på sig mer arbete än nöden/lönen kräver. Bättre att skicka ut detta till det oavlönade Föreningsfolket. Det finns dock ett undantag och detta är vår Idrottskulturs största Fiende. Fotboll. Dess förbund och representanter finns numera insyltade i varje vrå i maktens korridorer. Med allt från Lobbyister till medlemskap för aktuella Idrotts styrande. Till detta möte den 26/8 i Fryshuset kommer denna underbara uppställning från stora delar av den sittande Idrottsnämnden. Regina saknas men det gjorde även Madeleine när det begav sig för 4 år sedan. Dom är inga viktiga utan i min värld målvakter som inte behövs när Sheriffen är på plats. Både Madeleine och Reginas intresse och Kunskaper rör mera Kultur och Stadsbyggnad. Så om man nu i Reginas fall dessutom skall hantera Idrott. 3 stora ansvarsuppgifter på 1 Människa. Då är det inte heller konstigt att det under en 8 års period byggs Arenor Träningsanläggningar Fotbollshallar samt våldsamt många konstgräsplaner med tillbehör men övrig Idrott. Vad har vi fått?? Men fotbollsfolket skall ha all cred för ett väl genomfört arbete. Nåväl ned följer Partiet representanter till detta möte med beskrivning.

Partierna har skickat sina företrädare i idrottsfrågorna:
Folkpartiet: Daniele Fava Ledamot Idrottsnämnden. Medlem Djurgården Fotboll
Kristdemokraterna: Micke Valier och Leif Kroon Ledamot Idrottsnämnden. Medlem Djurgården Fotboll
Miljöpartiet: Åsa Lindhagen
Moderaterna: Billy Östh Ledamot och Sheriff i Idrottsnämnden samt SGA. Medlem Djurgården Fotboll
Socialdemokraterna: Emilia Bjuggren
Vänsterpartiet: Mehdi Oguzsoy Fotbolls tok med Konstgräs som ledord. Kan kritisera allt men inte Fotbollen.

Saknas gör några till från Idrottsnämnden och vad dom står behöver man inte gissa länge. Nåja. Vill man nu ta sig dit så skall man göra detta men man får nog ta med sig en portion tålamod och samtidigt ¨Grilla dom¨. Ja ni vet ju hur Partitalen låter just nu så svaren kommer bli där efter. Dessutom står just hallrörelsen och detta gäller även Ishockey och Bandy (som inte fick vara med. Förmodligen för att Bandy Kyrkan i Tallkrogen är bordlagd) inför riktigt svåra år. Om inte budgeten finns (bara renovera Åkeshovshallen kommer kosta drygt 400 miljoner) så är ytorna det värsta problemet. En hall kräver inte bara 20 x 40 utan även parkeringar och helst läktare.Infrastruktur. Sen värst är att staden inte tjänar tillräckligt med Pengar.

Nä nu skall jag åka och jobba. Yes det är Söndag men vad gör man??

Adjö

Gerry