Team Stockholm.. En pågående framgångs saga i 08!!

Team Stockholm1

Jag älskar framgångs sagor som blir verklighet. Här är en och den pågår….

Spårvägens eller Spårhunden som blev 2012 Team Stockholm. Går från utvecklingslag till en inom snar framtid stort Handbollsnamn inom Sverige. Ni vet alla resurserna man förfogar över i Stockholm idag vilket gör detta ännu större. I Helgen tog man sitt 2:a JSM på raken och tror det var den 5:e raka finalen. I denna fullständigt krossade (Ursäkta utrycket) dom 2:an i Sverige Lugi i finalen. 21-10 i en närmaste perfekt genomförd match. Dom har gått igenom seriesystemen i raka år och parkerat i Div 1 Norra denna säsong. Marginalerna har dock inte varit på deras sida men samtidigt skall man veta att det är en oerhörd skillnad mellan Div 2 och Div 1. Nu nådde man nästan kvalplats till Allsvenskan. På Lördag väntar sista matchen som inte gäller något mer än att dom får visa upp sig för sina hemma fans. Hela Projektet startade 2012 och Projektledar rollen innehölls av Kjell Windahl. Ordförande i Spårvägen. Man slog ihop en mycket bra årskull F-95 från Huddinge och Spårvägen och skapade Team Stockholm. Resten är en pågående historia. Kan lugnt säga att moderklubben Spårvägen får passa sig för detta lag som inte kommer nöja sig med Allsvenskan i slutänden.

Man kan tycka mycket om Spårvägen. Fram för allt vi föreningar som ser ens flicklag gå i graven när den mer drivande spelaren väljer att gå över till Elitföreningen Spårvägen. Men är lite naturens lag. Satsningen som gjorts i detta fall är värt mer uppmärksamhet och kommer förhoppningsvis bli detta i ett senare slede. Tyvärr har även dom likt lilla Swithiod fått tagit smällar av hur saker som inte fungerar i Stockholm Stad idag rörande Hallidrotter. Samtidigt även våra allt för inaktiva förbund som allt för ofta glömmer varför dom existerar eller rättare sagt vem som är deras kunder i det mer Affärsdrivande samhälle. Så med stor glädje följer jag även detta lags resa mot dom högre regionerna…Jättekul och en rejäl boost för Damhandbollen i Stockholm.

Bilder lånade från Team Stockholms URL.

Sworza På Er.

Gerry