Victor Muller Is Back eller Saabaffären i Arenaformat.

Jaha jag hade gissat på AEG skulle lägga bananer på Friends men antar att dom inte vill profilera sig igen som med övertagande av driften av Globen Områdets arenor. Nu blir det ännu intressantare då ett Franskt och inte Holländsk företag kliver in och tar över ett desperat överlevande företag. Eftersom både SvFF och medägarna riskerar KK. Vilket jag personligen verkligen sett fram emot. För mycket skattemiljoner gödslas över fotbollen och mer kommer det läcka ut. In på Friends blödande gräsplan kliver Lagarde’re Unlimited Stadium Sloutions LUSS. En sk Arena konsulent som tar över driften fro m 2015. Det är bråttom värre. Tyvärr för oss Skattebetalare kommer detta kosta precis som SAAB affären. Fotboll + Arena behandlas idag 2014 i Stockholm som Krisande Banker. Oavsett vilka som sitter i ledningen och slarvar bort miljoner och inte i huvudtaget kan tillföra något så skall vi andra rädda dessa med Skattemedel. Helt obegripligt. LUSS sitter i en Victor Muller position och kan diktera villkoren för övertagande av driften vilket synonymt kommer om Kristallkulan är rätt inställd göra dom framgångs(rika) utan ens behöva anstränga sig. Alla dessa skador är redan skedda men räddningsplankorna behöver inte bestå av TeakBrädor. Fast denna ligger i Solna kommer den som sagt tidigare nämnts även påverka alla Stockholms Bor. Täckningsgraden för detta objekt ligger över 50% för att i huvudtaget gå runt. Första kommentaren från LUSS är att dom inte kommer fokusera på flera evenemang utan dyrare. Bara så AIK vet detta och ni andra. Se Landskamp kommer ligga från 700 kr och upp till 5000 kr. Konsertbiljetter kan ni addera 500 till det ni betalar idag. Tror ni själva på detta?

Men ganska snart kommer det märkas innan 2015. Jag säger istället riv Friends eller Tele2 och gör en Inomhus Komplex med Arena på 8000 platser + Mindre runt om. Idag är dessa helt Löjeväckande investeringar. Som grädde bygger man ett IKEA mitt inne i Staden som om det var det vi saknade…Val snart och snälla välj rätt…

Sworza

Gerry