Don Quijote & Sancho Panza

TK-beslut 45, Överklagan av StHFs TK-beslut - IF Gauthiod

-Vilka Jättar? frågade Sancho  – Dem du ser därborta, svarade hans Herre Don Quijote. Dom med de långa armarna! -Men min herre du ser väl att det inte är jättar utan väderkvarnar….

Denna fantastiska Roman från början av 1600-talet är fortfarande högaktuell och intressant. Den analyseras i skolorna än idag. Skrevs av Miguel Cervantes och är en påminnelse till dom som fortfarande lever kvar i det förgångna att man missar det som händer NU i denna Stund i dagens Vardag.

Don Quijote idag är Svenska Handbolls Förbundet. Man håller sig kvar i det gamla och vägra ändra sig på någon punkt. Dogmatiskt fortsätter man utan se Dagens Verklighet och vad det föregångna orsakar. Sancho är vi medlemsföreningar som verkligen lever i nuet och känner denna realism men aldrig får vår herre att förstå.

Förbannat bra bok. Fick förresten besked om IF Gauthiods Överklagan. Svaret var förväntat för att komma från vår Herre. Dessutom hade redan Tävlings ansvarige på StHF redan så fint påpekat att det var ganska kört från början att överklaga…Så sant Så Sant men man skall aldrig ge sig även om utgången redan var given. Dock brister svaret på flera punkter från TK på SHF

Ni som kan detta förstår att vi visst försökt få tag på Ansvariga i Sportsgear. Flytta en match samma dag som den skall gå av stapeln till annan tid dessutom för hemmalaget finns inte ens möjligheten till att sådant kan ske korrekt. Administrative förbund var på Sportlov och gick ej att nå denna vecka. Vilket var grundorsaken till detta. Frågan nu är om dom inom TK diktat upp detta om det är värt att gå vidare till RIN. Själv vet jag vad jag vill och väntade bara på detta och namnen bakom denna. Men vill samtidigt inte skada handbollen för att vissa har svårt att anpassa statuterna till 2000-talet och Stockholm. In på FB och tyck till för kan inte ha Gästbok då den kraschar ideligen…

Sworza

Gerry