1 år utan Texas……

Tecki2

En oerhört viktig sak som alla vet men gäller fram för allt hundar katter mfl. Skaffar man sig en ny Familjemedlem och dennes livstid inte är synkad mer vår egen. För bered er för att sorgen om du överlever den är synkad med dess sorg. Man läser om hundar som ligger vid sin Mattes/Husses sida efter deras bortgång och avlider senare av sorg/törst/svält. Nästan detsamma drabbar även mig när vår fyrbenta familje medlem togs bort. Än värre är helt säkert att man saknar dom mera än sina närmaste. Låter helt ologiskt och elakt kan tyckas men dessa fyrbenta varelser når oss in till benmärgen under deras korta livstid jämfört med människans…. Jag hamnade i detta dilemma 2013 och idag den 25 Maj 2014 är det 1 år sedan min Fyrbente Son Texas rycktes bort från vår familj. Jag grät hejdlöst till slut och ville ordna hans grav uppe i i Dalarna hos oss vid Switte @ Mellansjön. Tror många tänker på dig Texas i Swithiod. Du missade sällan en utomhus turnering och Hälsa Ulla. Din husse.

Texas @ Gagnef

Sworza Gerry