Plura sade det som är ledordet..

Satt och gjorde lite annat en sen Söndagsnatt och kanal 3 var kvar på tv:n. Då i något sammanhang sade han att: -Vi gör det för att det är roligt… Gillar kommentaren oavsett vem den var ämnad för, utan kände handboll direkt i blodet. Ser ingen annan sport som fyller kravet på den kommentaren.

Handbolls helgen har varit lyckosam för lagen jag nämnde tidigare. Hammarby Skuru och Swithiod vann sina matcher hemma. Bra för framtiden. Skuru kommer slåss om en plats i rampljusen i Malmö mot Lugi. Vinnaren får äran att förlora mot Sävehof i finalen. Ursäkta men även om dom inte klarade hela vägen till Final Four så är dom 2 klasser bättre i Sverige. Över 60 raka segrar visar allt. Hammarby visar dock att med sin redan klara slutspels plats att dom blir att räkna med för dom är ett LAG. Vid lottningen i slutspelet kommer ingen av topplagen vilja välja dom. Tror inte ens IFKK vågar detta. Så 4:an när serien är spelad kommer möta dom i 1/4 final. Faktum är när jag sr detta Hammarby Spela blir man glad för det är helt Stjärnfritt. Inte på det sättet att dom inte lyser utan detta är ett lag.

Vårat Swithiod tog med sig kämpa insatsen från Hallstahammar med endast 6 spelare under sportlovet i 2:a halvlek och vann stort mot HK Tuna hemma. Det var taggat och klart från start. Publiken kände på slutet för Tuna killarna när dom inte kom någon vart mot Swithiods betongmur till försvar men så kan det bli ibland.

Hammarbys nu klara plats avgjordes i en av alla häng matcher IF Drott dragit på sig i och med CHL spelet. Nu mötte man Lugi hemma och hade en minimalisk chans till slutspel. Matchen tv sändes och blev bra och Tumba Olsson var med på planen. Men efter ett osannolikt frikast från Lugi,s Simon Jeppson vid klockslaget 60:00 och matchen var lika 23-23. Satte han den vänster nere på Bladh. Lika osannolikt som Daniel Båveruds Kvalfrikast i Hammarby.

På tal om Båverud…Grattis Stockholm. Vi har fått ett ytterligare Elitserielag från Stockholm. Helt underbart. Ricoh HK heter dom och dom kommer inte bli någon dagslända!!!. Ok återstår 2 matcher men bara en KK stoppar dom. Hoppas inte Magnus och grabbarna tänker i dom banorna. Härligt att folk utmanar oddsen i denna stad..

Inget nytt rörande IF Gauthiod till alla som hör av sig .

Sworza

Gerry

Sista Hemma matchen är uppe nu på Swithiod Tuben