Handboll och lite OS.

Sportlov och många borta men Div 2 Östra rullar på samt även andra Serier utan hänsyn till detta. Jag kallar detta usel planering från Förbunds håll. Varför inte förlänga serien 1 vecka och göra uppehåll under Sportlovet. Numera innehåller lagen många unga spelare vars familj passar på att resa iväg under denna ledighet. I Swittes fall är det dock lite lugnare och endast 1 spelare och dom 2 tränarna som åkt iväg. Så till matchen mor Huddinge hoppade jag in på bänken och Jerka samt Valle skötte laget. 1:a halvlek var grabbarna så övertända inför matchen att man hade tappat fokus helt i avsluten som kom hela tiden. Bakåt var vi inte alls med utan Huddinges lätta 9 meters killar gick fram när dom kände för det och lade in bollen. Kantspel existerade inte från Huddinge håll denna match. Med 11-17 i baken efter 1:a. Så kom Switte in lite mer fokuserade. Dock dröjde det innan man trampade igång. Det var faktiskt en utvisning mot oss som triggade igång upphämtningen samt hela denna vansinnigt härliga 2:a halvlek. Vi drar på oss 4:a 2 minutrare i 2:a men blir bara bättre och visade att försvars spelet var tillbaka. Ni vann 2:a halvlek med 22-10. Det flöt på och vi gick runt på alla spelare som tackade för detta och satte samtliga baljor. Där vi tidigare visat svaghet nämligen i 2:a. Var vår styrka nu och bara ångade på så att motståndarna vek ned sig helt. En riktigt bra laginsats. När våra nomala målproducenter inte fanns där eller fick till det i denna match klev andra fram och visade vägen. Kul match och en bra vitamin injektion inför kommande borta match mot Hallstahammar. Sworza

Bästa OS någonsin just nu på Lördagkväll. Då har vi 2 chanser till i morgon. Ett par Guld där och vi kliver upp i ligan rejält. Man kan dock redan nu konstatera att utan vårt Längdskid landslag som före OS inte fick många tips till medaljer räddar Svenska äran. Många Många har dippat. Flera har fått fiasko stämpel. Alpina Landslaget Skidskytte X-game landslagen förutom Anna Holmlund som räddade dom från återigen lämna ett OS med Kalkonstämpel. Dom har gällande snowboard och skidor i diverse olika disipliner endast levererat 1 medalj senaste 20 åren från EM VM OS. Med tanke på vad dom gör annars i backarna och hopp samt Halvpipe under resp Världscuper förvånas man över den mer än lovligt usla inställningen och prestation i OS. För att beskriva betydelsen av ett OS så kolla in Dollar Miljonärerna i Ishockeyn. Alla vill vara med att få möjligheten till ett OS Guld. Då menar jag ALLA. Curlingen bär fortfarande fram Sverige i OS och säljer in sin Sport i Primetime. Så nu får Stefan och hans kompisar i SOK 4 år på sig att välja väg inför Sydkorea. Vart har skridskor tagit vägen?? Varför har vi inga Bob eller Kälkåkare. Har vi ingen bana i Sverige. Nä vi har snart inget annat än massa jäkla konstgräsplaner spridda över hela detta avlånga land. Vi är en vintersport nation och Svenska Regeringen måste se till att man skapar förutsättningar för att detta händer. OS fiaskot i Stockholm som denna ANTI-Sport figur kallad Sten Nordin låg bakom, är döden för alla sport. Precis som hans chef med samma frisyr Fredrik R. Så man skall kanske inte såga våra landslag. Trots vinterland så vill man inte satsa i Sverige på detta så vi ligger decennier efter många andra länder. SOK måste var tydligare.

I morgon Söndag kommer bli en riktig WO dag spår jag inom flera sporter i Stockholm. Skall inte nämna varför men som sagt Sportlovet är 1 av dessa den andra spelas i Sortji kl:13:00.

Sworza

Gerry

Huddinge Matchen på G upp på Tuben.