I stället för Norska Mästerskapen i Sotji….

Det går inte annat än imponeras av dessa norrmän och norskor i numera all sport. Till folkmängden överlägset bäst i hela Världen. Men samtidigt har dom väldigt smarta politiker som vet vad man skall göra med rikedomarna från Oljan och Golfströmmen. Alla som jobbat i Norge vet att där finns det resurser och att dom SKALL ha OL 2022 är självklart. Följ Oljan så vet ni vart framtidens olika dyrbara evenemang förläggs. Jag gläds med Norge verkligen. Fasen vi är god granne med dom och har bara goda minnen från många möten med dom. Så om man nu inte klara mera norskt på pallen. Förresten bombsäkert tipps i dagens skidskytte är Tora Berger vinner överlägset.

Idag kan man välja mängder av godsaker från Handbollsvärlden. Bara klicka på nedanstående länkar. Tyvärr bara 1 på TV.

TV-Matchen är Hammarby-Malmö kl:16:00 skulle gå på SVT men även Svtplay. Nu har något annat dykt upp. Sportsground har fått överta denna match. Just nu osäkert om/varifrån den sänds. Förvirringen stor.

Samma gäller Sävehof-Vardar SCBT. Skulle sänds på tv10 men där finns något annat. tv10play kostar 279 skr att komma in på så ta denna annars. Tyvärr måste ni gå via VPN men oftas dyker en ny länk upp strax för match.

Volgograd-Skuru 1. 2. 2 Länkar på Krylliska men tror den 1:a är bäst.

Samt resten här av kanonmatcher idag.  Kolding-Kiel   RNL-Vezprem mfl mfl.

Nu kör vi…

Sworza

Gerry