HandbollsOnsdag Arena Albrechtsson

En riktigt späckad Handbolls Onsdag väntar ikväll. Kan man inte ta sig till resp hall så finns allt på Webben. Jag menar SVT har rättigheterna så då blir det inget på tv,n. Nåväl så här ser det ut i kväll.

19:00. H43-Hammarby Elitserien på Svenska Spel. Kräver dock ett spelkort vilket är gratis till skillnad från andra bolag.

Även Sportgrund sänder matcher om man är villig att hosta upp 79 Spänn för Malmö-Guif samt 59 för Ystad-Kristianstad. Brukar inte tipsa om saker som kostar pengar. Undantag denna gång och kan säga att just samtliga Guif och Kristianstads matcher som spelas i Grundserien webbsändes alltid på dessa platser.OM inte SVT sänder.

20:00 Gorenje Velenje-Hamburg Champion Leauge. Kolla in Andreas Mr 100% Nilsson.

20:15 Flensburg-Rhein Neckar Löwen Toppmöte Tyska Ligan med en drös Svenskar.

20:30 La Rioja-Aalborg Champion Leauge. 3 Svenskar med här i Aalborg samt en drös Danska och Norska Landslagsmän. R Kappelin i målet. Johan Jacobsson samt Niclas Barud.

Samtliga hittar ni här. Bara välja.

Gud vad jag älskar Göteborg och deras sätt att se på all Idrott och dess fördelar och förebyggande för framtiden. Därför är det då inte heller konstigt att man beslutat att bygga en Multiarena i PartilleKommun för den facila summan av 328 Miljoner. No Problem för det kommer betala sig i längden. Partille ligger ju inte i Centrala Göteborg säger somliga. Visst ungefär som Huddinge i Stockholm. Men samarbete över Kommungränserna fungerar klockrent i Göteborg men aldrig i Stockholm. Föreslår att man döper Arenan till Arena Albrechtsson. Efter Sävehofs Ordförande Stefan Albrechtsson. Sade jag tidigare att det kostade 300 miljoner att renovera Farstahallen eller samma summa för ev renovering av Åkeshov. Hmm. Tänkvärt. Men värst av allt i detta Korrupta Stockholm måste ändå vara hånet mot oss HallIdrottare. Man faktiskt helt allvarligt tänker bygga ett Mega IKEA i Slakthusområdet inkl 1000-talet Parkeringsplatser. Men vad fasen är detta?? Hur mycket fick Politikerna i Plånboken för att fatta detta beslut kan man undra.

 

Sworza

Gerry