Positivt….

Nåja. 1 1/2 år sedan vann Sverige OS-Silver högst otippat. OS turneringen har dock fler vilodagar men ändå en tuff och en som ALLA vill vinna. Positiva saker från Danmark. Zacke & Andreas har tagit steget upp på Världs scenen. Magnus Perssons respektlösa debut och som han gjorde detta. Tyskland nästa. Orsa och Tobbe. Håller dom över VM kvalet vilket är ett måste då hela Svenska Muren bygger på dessa 2. Dom är bland Världens Bästa än. Tobbe var denna turnering riktigt på hugget och sprang som den snabbaste han är i Landslaget. Kim Ekdahl Du Reitz. Som han har utvecklats i RNL. Får han medspelare nära hans klass på 9 meter..Oj Oj. Med Zacke på höger och Petersen på vänster har Sverige 2 minst lika bra kantspelare som Danmark Kroatien. Bara nyttja dom. Staffan och Ola har något grundligt att bygga på och om Kim Andersson kommer tillbaka har Sverige Den ledaren och skytt laget saknade i Turneringen. Förra gången Sverige dippade blev det Silver i den finaste Turneringen direkt. Lika bra som Bengans Boys. Nu väntar ett tufft kval men baserat på allt som hände i Danmark och det uteblivna stödet från Svenska Publiken i Århus. Så tror jag på ett tokladdat Sverige 2014. Vi skall till VM och slåss om direktplatser till RIO2016.

Sworza