Slut på Bensin och Ide’er och motiverade spelare.

Sverige åkte till detta EM med en trupp som visade första 2 matcherna samt en grym match mot Kroatien. Där hade nog många spelare hoppats att turneringen var över för allt som hände efter detta bör vi nog begrava och Svenska Tränar duon bör ta sig en rejäl funderare på framtiden. Hur går man in i handbollshjärnor när man kollektivt brakar ihop match efter match för att kollapsa totalt mot Polen. Jag tyckte Montenegro matchen i VM kvalet visade förbristningar. Denna turnering har ställt allt på sin spets. Sverige måste börja om och bort med flertalet av truppen. Spelar man turnering måste alla inklusive tränarna vara på topp. Nu syntes det efter Kroatien matchen att flera tappat gnistan och orken. Säger någon i intervjuer att dom hade ork så ljuger dom. När orken tryter i handboll slutar hjärnan fungera. Elementärt käre Tränare. Byten påhittighet våga ide’er fingertoppskänsla. Staffan och Ola visade att det fanns inget hos dom heller i denna turnering. Skit samma hoppas dom lär sig något och nu väntar ett tufft VM-kval. Frankrike matchen kommer bli en ny överkörning från Frankrike.

Betyg på Spelarna i detta EM.

Ola och Staffan 2 Swittar. Får dom för att dom tog med Drott Stjärnan. Allt annat är ett Monumentalt misslyckande gällande allt för Coaching till laguttagningen. Vad fasen är kantspel mina herrar. Inte konstigt att man inte orkar. 90 % av spelet framåt i sista matcherna gick på svintrötta 9 meter.

Mattias Andersson   3 Swittar. Skulle varit 4 men föll ihop vid 2 tillfällen när även försvaret föll ihop.

Johan Sjöstrand 3 Swittar. Alldeles för ojämn denna turnering över lag.

Fredrik Petersen 3 Swittar. Föll av han ihop under flera matcher. Kan inte få 4:a.

Mattias Zackrisson 4 Swittar. Med stort mod och ingen upp backning från laget eller tränarna kämpade han sig in hos Handbollsfolket. Fick aldrig vara med i Polenmatchen. Fick han röra bollen ens??

Kim Ekdahl 4 Swittar. Han måste varit Sveriges ensammaste spelare denna turnering. Allt hängdes upp på Kim. Fungerade i början men inte ens han kunde rädda detta skepp ju längre turneringen led.

Anderas Nilsson 4 Swittar. Nästan 5 snudd. Genombrottet är här. Lysande i verje match framåt.

Tobbe 4 Swittar. Polen samt Ryssmatchen tar bort den 5:e.

Orsa 4 Swittar. Polen samt Ryssmatchen tar bort den 5:e.

Lucas Karlsson 2 Swittar. Tvärdök formmässigt med laget. Kan inte bli 3 ens trots fina inledningen.

Patrik Fahlgren 2 Swittar. Tokojämn.

Magnus Persson 3 Swittar. För att han var så respektlös när han fick vara inne.

Niklas Ekberg 1 Switte. Vad säger man. Han blev inte bänkad av Zacke enbart. Han placerade sig själv där. Bortkastad och borde lyfts från turneringen

Jonas Larholm 1 Switte. Vilket är snällt betyg för det han bidrog med i denna turnering. Vi kunde tagit någon talangfull 9 meter tjej från Team Stockholm som gjort ett bättre jobb än han gjorde. Fruktansvärt att beskoda. Hoppas han inte dyker upp något mera. Skulle avlasta Kim men belastade Kim och laget. Bortkastad och borde lyfts från turneringen

Jonas Källman 1 Switte. Fick inte utrymme och bänkades även han av Petersen. Tyvärr har han en bredd som Tränarna inte nyttjade kom därför aldrig in i någon match. Under presterade rejält. Bortkastad och borde lyfts från turneringen om man inte använder han bättre.

Johan Jakobsson 1 Switte. Helt sjukt med denna Jakobsson. Levererar mot mediokert motstånd. Försvinner direkt när det blir tufft och blir en rejäl belastning för laget. Denna kille skall finnas bakom någon annan i ett Landslag.

Laget i EM 2 Switte för den totala genomklappningen i både Ryssmatchen och Polenmatchen. Men Kroatien fajten samt sista 4 i Ryssmatchen räddar dom från 1 Switte.

Tips till Tränarna. Använd för fasen alla spelare i en turnering. Använd hela spelplanen i anfall. Ett lag har 6 spelare. Sverige gick runt på 4 sista 2 matcherna. 9 meter och linjen. Kontrar man inte heller fryser kantspelarna fast i banan. Zacke vart mobbad i Polenmatchen trots han varit den mest kyliga i hela turneringen. Det är så patetiskt att se och brukar leda till förlust då motståndarna bara behöver pack inåt. Har sett detta så jäkla många gånger från vårt egna Swithiod till Elitserielag och Landslag. Nä Hujeda mig men vilken tur vi har i Rasch familjen ändå och vilket blod det rinner i venerna.

Jag är 1/2 Dansk och Kevin & Andre’ är 1/4 danskar sålunda. Så vi har mycket godis kvar i turneringen.

Vi e röe vi e vide……….

Sworza

Gerry