Zzzzzzzzzlatan vilka tråkiga handbollsmatcher.

Ryssland-Kroatien…hmmm nu blir det åka av….banan. Nä. Inte fasen var det kul att titta på men dessto roligare att lyssna på Robert Perlskog och Claes Hellgren. Sade många bra och nästan klassiska saker. Dels tog upp likheterna mellan Amerikansk Fotboll och Handboll. 2 Stjärnor i EM skulle direkt ta en plats som quaterback. Mikkel Hansen och Domagoj Duvnak. Kan se några till där en är Svensk. Gissa vem??  Dom tog upp huruvida man skall ändra upplägget på turneringen för att undvika matcher där ena laget inte har ett smack att spela och den andra allt. Sen 19 minuter in i 1:a halvlek myntar Perlskog något som för tankarna att han läst Switte92 artiklarna. Ryssarna skjuter ett blekt avslut rakt i famnen på Ailliovic.

– Man kan se snabbare skott i Västertorpshallen en Söndagmorgon klockan 10:00. säger Perlskog. Lång tystnad från Claes…..

Skall säga till Rysslands försvar att sedan Maximov fick lämna har man börja bygga nytt vilket är tydligt då allt händer när Veteranen Igropolu kommer in och styr och ställer. Annars fungera inget. Ryssland idag har bara 2 spelare som skulle platsa i tex Kroatien. Igropolu och Gorbok och det räcker inte i dagens handboll.

Snart Dax för Sverige-Polen där båda har något att spela för och kommer bli skillnad. Men först ytterligare en likadan match. Frankrike- Vitryssland.

Frankrike- Vitryssland. Som sagt en match till med samma ansikte. Rutenka klev av efter 10 minuter och var grinig och vill hem till mamma. Lite intressant hände dock. Fick lite mer bränsle på brasan gällande alla dessa 65 Plussar som sitter i dagens sekretariat som delegater som överdomare och vill vara viktiga trots att deras bäst före datum sedan länge gått ut. Här går en delegat in och stoppar matchen och säger till Megastjärnan Nico Karabatic att han inte får ha sin ljumskvärmar brallor under byxorna. Märket syntes. Vilken jäkla fullblodsidiot. Häng upp han i ena målet får publiken skjuta prick på honom. Dom fattar inte att dom förlöjligar denna sport. Tomas Axne’r hade en alldeles lysande utläggning om vad han tycker om dessa åldringar. En stor självrannsakan krävs från alla förbund. Men det är klart. Skall det ta 10 år i Secken efter utbildning för att kunna sitta i den högre serien då blir det Grå Pantrar som placeras där och dom hinner inte med i dagens tempo. Jag valde helt av den anledningen att hoppa av min Funktionärs kurs. Jag är för Gammal redan vid 50. Kul igen dock med Daniel Kristiansson och Handbolls oraklet Per Johansson som verkligen jobbar för att få denna match att verka viktig för oss tittare. Gillade speciellt när Daniel utryckte sin kärlek till den väl reste eller menade han välutrustade fransmannen. Jérôme Fernandez. Vart faktiskt riktigt skojigt. Överlag har TV4 folket gjort ett bra jobb i Danmark hittills. Trodde jag aldrig skulle säga detta! Noterade att Valentin Porte satt med kylpåse på kinden. Missade detta helt. Undrar om Ambulansen är fram körd. Snygg Jappe på slutet.

Gerry