EM-Rapport Måndag.

Island och fram för allt född -90 killen. Palmarsson visade 0 i matchen mot Makedonien. Måste säga att det var en riktigt trist tillställning. Vet inte om dom redan gett upp en plats i Semifinalen. Chansen finns fortfarande men Lazarov var den ende tillsammans med vår självutnämnde Swittespelare Assar HallGrimson som höll fanan uppe i denna träliga match. Island vann till slut. Tänk om dom visste då hur nära det var att Österrike stulit en poäng av Spanien i matchen efteråt. Spanien föll i in i samma koma som Sverige men inte lika allvarligt. Har upplevt detta själv från sidan med Switte92 ex antal gånger. Tempot sänks men har trygg ledning och så kommer dessa Balkanvändningar i spelet. Spanien skall vara väldigt glada över segern. Domarna hjälpte dom rejält när dom gav Gabor Ancins ett rött när Spanjacken halkade på golvet sista 10. Där rök matchen. Csaszar och Mocsai visade bäst före datum via osedvanligt korkade avslut. Sist nämde fick alldeles för mycket speltid men vad fasen är Farsan Coach eller tränare och heter Lajos Mocsai då får man chanser och speltid. Mate Lekai fick ytterst begränsad speltid och var osynlig tyvärr.Buuh. Danmark däremot bärs bokstavligen talat fram till EM-guldet av alla från Mikkel Hansen  Eggert Mogensen Publik Domare Sekreteriat. Jag har en önskan att när framtida mästerskap och egentligen alla matcher spelas inom handbollen att man sätter upp kameran på andra sidan läktaren så man får följa coacher (Tränare) sekretariat huvuddomare byten bänkarna. Det blir en helt annan dimension på matchen. Alla måste skärpa till sig för alla tittar. Samtidigt kan vi få se och lära hur man match coachar och hur spelare reagerar på bänken. Nåväl. Danmark vann och är i Semifinal.. Och jag som heter Preben…Nä i morrn väntar Polen.

Sworza

Gerry