Ruggiga Frankrike med Filmstjärna.

Frankrike minskade Sveriges chanser ytterligare till Semifinal men bara lite. Man måste imponeras av detta landslag som kommer med en Omeyer som varit lite ur form men nu i mellanrundan vaknat och droppar in 8 i 2:a samt många nya spelare. Men fortfarande är det Karabatic som håller upp detta landslag. Men alla nya spelare faller inte in i mallen utan in har en kille kommit som tittat för mycket på Sydeuropeisk fotboll. Valentin Porte från Toulose. 23 årig filmstjärna som lyckades få ut Kroatiska Musa på 2 minuter för ingenting men när han låg och vred sig på golvet 52 minuter in i matchen när Kroaterna fått lite känning. Var det den döende Svanen. När tvåan var klar reste han sig upp och ville spela direkt. Medspelarna drog av honom från planen och skällde ut honom efter noter för sin filmning trots att dom fick övertaget. Syntes tydligare från den Franska Kameravinkeln än den Svenska. Sånt gillar vi men det bar sig inte bättre att han kom in igen på slutet och gjorde nästan samma sak igen. Då åkte han av planen direkt innan domarna tog bort honom. Så inför Onsdagen vet nog alla i Sveriges betongmur vilken balettstjärna det är som ligger och skriker på golvet. Frankrike blir dock svåra att stoppa nå en final mot Danmark. Dom är bra smarta och har en viss Omeyer.

Sworza

Gerry