Filosofisk Och Trevlig Fredag

Livet har alltid en början en mellan del och till slut ett slut som ibland kan beskrivas i dess lättaste tillstånd likvärdigt men var man ibland befinner sig i och lever med är det ändå omgivningen som beskriver åldern du borde befinna dig i eller helt enkelt det du känner att du vill befinna dig i eller rent ut sagt bör befinna dig i pga omständigheter som ligger utanför dina möjligheter till att ändra förutsättningarna.        I en mening

Klarhet. Stundom blir man filosofisk….Kollade in Sir Elton John på Friends Arena med Maria. Hade tyvärr skruvat upp förväntningarna alldeles på denna för mig -70 tals Mega artist. Senast jag besökte detta halvfärdiga bygge höll Mr New Jersey på att riva anläggningen. Talar om The Boss Mr Bruce Springsten och hans ¨Born In Usa¨ Konsert. Den vart ett bokmärke instansat i hjärnbarken. Elton nyttjade 1/3 av arenan och oavsett vad alla tidningar och kritiker säger. Ljudet var kasst. Jag vet. Jag har gehör och inte tinnitus. Gillar Jonte sedan barns ben och han har verkligen förtjänat titeln SIR som är viktig i just det Brittiska Emperiet. Finns dock 1000 talet av dessa SIR som verkligen inte skulle förtjänat den titeln. Större delen handlar om förtjänster genom slakt av andra människor i andra världsdelar för att göra Emperiet större eller om du nådde en viss grad av förmögenhet så var du en tillgång för SIR titel. Nåväl. Elton saknar idag trots alla miljarder på kassa kontot ljud tekniker och till viss del ljus. För det är ingen  show han bjuder på utan det blir trist värre tyvärr trots att låt valet ligger mycket på hans tidigare material. Rösten håller men inte resten. 2013 kräver mer show. Reginald Kenneth Dwight är ändå en Ikon för mig och många andra men viktigast är ändå trots allt som en bra spelad handbolls match där både Spelare Coacher och Domare verkligen vill visa hur kul det kan bli om man anstränger sig att man ger PUBLIKEN förnöjelse. Annars är det rätt kul att komma hem och finna ett gäng unga Swittelirare och fd Swittelirare umgås och man sluts in direkt och känner sig välkommen i sitt egna hem..De ni..Slå det…

Förresten tipsade om Kolding – Bjerringsbo…Vilken härlig match som vanligt från Danska ligan. Kommer du helskinnad som proffs från den ligan så kan du nog ställa upp i vilket tv4 gladiator fjol program och gå hem segern. Det var tufft snabbt och fantastiskt…Riktigt kul. Kollade senare in Nantes-PSG från den Hårdsatsande Franska ligan. Var stundom gå handboll av någon anledning. Kan ha fel men faktum är att det var inte alls samma tempo. Kan kanske bero på alla dessa lite till åren stjärnorna som har sökt sig tillbaka. Mickel Hansen var dock blek värre. Kul när han lackade ur när hans hårband slets av… Viktigt med detaljer när man är Världsstjärna.. Blev bänkad i 10 av en tuff coach. Dock lika häftig stämning i hallen om ännu värre. Sånt gillar jag..

Sworza På Er

Gerry

Ps Väck mig när mellanrundan i VM börjar.