Till Sebastian Ahlström och hans familj.

Egentligen skulle jag skriva om annat jag ansåg viktigt och information om kommande helg och rent generella övertramp av våra styrande. Nu väntar jag med detta då jag igår fick budet att Sebastian Ahlström avlidit i sviterna från en trafikolycka ute i Orminge. Han blev enligt media påkörd av en bilist när han skulle korsa en vägbana. Fördes med Helikopter till Sjukhuset men hans liv gick inte att rädda. Varför tar jag upp detta på detta forum. Jo Sebastian född i Maj 1992 ingick i HK Cliffs spelar trupp P92. Dvs samma års kamrater som Switte92. Vi möttes massa gånger genom åren och vart tufft men alltid broderligt. Ni alla kände varandra både på och utanför på planen. Själv har jag alltid gillat detta speciella Cliffgäng och dess ledare. Ming och Stefan samt fram för allt dess hängivna föräldraskara på ett mycket Positivt sätt. Sebastian var likt sina lagkompisar alltid glad och trevlig. Jag såg alltid fram emot mötena med Cliff för att det sprutade positiv energi från alla och Handbollen vart alltid rolig. Jag vet inte i nuläget om Sebastian fortfarande spelade handboll i Cliff oavsett så kommer han minnas av mig och alla andra som träffat honom. När jag fick beskedet från mina grabbar Andre’ och Kevin reagerade jag inte först för jag ville nog inte höra. Mitt 2013 har varit allt annat än lyckligt. Nu när det är konstaterat infinner sig en enorm tomhet och jag kan inte ens föreställa mig hur Sebastians familj mår idag. Jag vill bara översända mina djupaste tankar till er i denna stund. Man blir mållös. Sebastian. Ha en bra resa till nästa match och du kommer följa med oss i våra tankar.

MVH

Gerry Rasch fd Lagledare Swithiod P92 samt alla spelare och ledare i Swithiod och fram för allt spelarna i Switte92.