Mats Carlsen vilken lirare och vilken Handbolls Söndag…

Några timmar kvar till Matchstarter. Skall försöka på konststycket att klippa 3 på raken. Ett riktigt brännhett Derby utspelar sig i Högdalshallen kl:14.00 idag. Silwing tar emot Tyresö. 2 lag med olika förutsättningar. Silwing har knakat lite i fogarna efter en bra start. Medans Tyresö verkligen vill utmana Eskil om en plats till Allsvenskan. Brejdings mannar radar upp klara segrar efter varandra i en haltande tabell. Har 2 matcher mindre spelade än Eskil så kan vid 2 segrar hamna på samma poäng. Lika resultat senast mot Eskil visar uppgång. Silwing har alltid varit svåra i Högdalshallen men torsken mot Country sved. Revansch eller kommer Brun Beijbom och dom andra gasa vidare. Litet ! redan efter 7 omgångar. Vad hände med Bolton. Efter den fina inledningen så har man dippat ordentligt. Kan samarbetet med nyligen avhandlade Ricoh ställa till det då man får ned spelare lite sporadiskt som skall lira och ställa över någon annan Bolton spelare. Kan hända och har hänt.

Sen föreligger ett rejält rykte som kommer ruska om Handbollen i Stockholm.Denna välmående (Lyfter på hatten för hela organisationen kring den) Gula klubb i Skanstullshallen som kan vara på väg att sluka en ytterst väl meriterad blå Dam förening i Söderort som dock har rejäla ekonomiska bekymmer. Förutsätter dock att vi enbart pratar om Damlaget. Nåja snappade upp mycket info när många handbollsälskare samlas på samma ställe som i Fredagens Möte mellan Tumba-Ricoh. Vi väntar och ser utan att skena iväg.

Hammarby som senast gjorde en närmast heroisk match mot Jättefavoriten IFKK skall ta sig an GUIF hemma kl:16:00. Bör alla veta vid det här laget. Swithiod kommer direkt efter denna möta Skytteföreningen från Ljungsbro. Just denna detalj skall dom behärska riktigt bra från säker källa. Så gäller vara tidigt ute på dom. Swithiod har dock visat vad man kan dock lite bekymrad att man bjuder in motståndarna stundom. Bra match kommer även denna bli..Sworza

Mats Carlsen är kännetecknet på en mycket bra skolad Handbolls spelare. Grejen är bara att han spelar schack. Dvs bordschack. Lagsporternas schack vet alla heter Handboll. Du måste ha den kvoten hjärnarbete för att lyckas i denna sport. Norge som annars producerar kanonhandbolls spelar på löpande band har här en Världs Stjärna i 22-åriga Mats Carlsen. Han gör i skrivandes stund upp om Världsmästartiteln i Indien mot en Indier. Matchen har fått Norge att stå stilla precis som när deras skilöpare eller Handbollsdamer visar sig på fjernsyn. Alltid lika roligt med Parareller…

Nä let,s go…

Gerry