Rock.n Roll Handboll vill vi ha….

Ni som var i Eriksdalshallen på Onsdagen förstår hur stor handbollen är jämfört med annan lagidrott. Tempot Spänningen Publiktrycket saknar dock fortfarande att Domarkåren MÅSTE höja sig och nivån när 2 Elitserielag gör upp i en Seriematch. Det skall smälla jagas spelas på en nivå som andra EU länder har idag. Inte svårt att se när man följer all handboll som undertecknad. Företag tvbolag klubbar mm sänder nu matcher på webben. Franska ligan Spanska Ligan Danska Ligan några Östeuropeiska finns även på menyn och Framför allt Danska ligan. Undantagen från detta även om vi i Sverige numera kan se mycket handboll på webben via diverse kanaler. Även flera som inte finns på svenskhandboll.se har poppat upp. Skall beskriva hur man hittar alla dessa både landskodat och icke. Nu är det dock så att många länder trots tillgängligheten väljer bort Svensk Elitserie Handboll helt enkelt för att den är tråkig. Derbyt mellan RIK-Sävehof och fram för allt 1:a var ett slående exempel. Norge lider även dom av samma fenomen. Domarna tar alldeles för stor plats i rutan. Verkar stundom att dom vill värna om spelarnas hälsa genom att lägga ribban på en nivå där 2:orna i EMP protokollen minskar men fram för allt alla dessa avblåsningar som verkligen för rycker matcherna. Att Orsa går i från en match utan en enda 2:a. Men då med vetskapen att 27 bollar trillat in bakom honom. Anpassning och försämrat försvarsarbete. Får se nu när kvalet drar igång om han kan höja ribban tillsammans med Tobbe som för övrigt leder sitt Flensburg till stor dåd i Tyska Ligan.

Kul med tanke på dom extremt urusla förhållandena som Stockholms IdrottsPolitker erbjuder dagens Hallidrott att i 3 Högre Serier hittar vi 3 08 lag som ångar på ordentligt. Hammarby ligger 3:a med en match mindre spelade i Elitserien. Företagsgänget som OBS!!?? Expressen skrev om igår leder Allsvenskan efter 6 klara vinster. Foppas intåg har skapat trygghet bakåt sen fick han jobb dessutom på Ricoh. Grattis Ricoh och Thomas. Bolton gör samma sak i Div 1 Norra och detta med ett pur ungt lag som verkligen imponerar. Får dom vara skadefria finns dom säkert i Allsvenskan nästa säsong. Grattis Bolton. Föreningar med en sådan utvecklad ungdomsverksamhet som röner framgång med många egna produkter får all min Cred. Ungt till sist är även Mats Cardells Caperio Tumba. Värvningen av Adam Lillvik har nu börjat betala sig. 1:a vinsten i Söndags.

Till helgen på Lördag igen en påminnelse om Swithiods 2 Matcher efter varandra. 1:a Swithiod VS Hallstahammar 2:a Gauthiod VS Sportsgear. Matchstart 13:30.

Nu har vi fått MAtchtid för hemmamötet mot Ljungsbro. Vi har fått en för match till denna drabbning. Söndag 10/11 kl:18:10 i Eriksdalshallen. Förmatchen är Hammarby-Guif kl:16:00. Så planen är uppvärmd plus läktarna…Tjoho. Nu kör vi..

Sworza