Bra start men i morgon då är det dax för Switte

B-laget tog hem en stabil seger mot Åkersberga i första matchen för säsongen i Div 4. I morgon väntar Tumba HK med givetvis Ludde mellan stolparna. Senaste drabbningen blev historisk på flera sätt med 2 fantastiska målvakter i Valle och Ludde. Ludde vann den kampen med en vansinnigt hög räddningsprocent med Valle strax efter så vi väntar oss en tät kamp i Tumba Sporthall. 2 timmar och 15 minuter senare spelar Gauthiod sin första bortamatch mot Tyresö HP.Undrar vad dom ställer på banan mot Gotte. Annars får vi gasa på med 2 Herrlag denna säsong. Tyvärr gick det inte att hålla ihop och utöka så vi fick ett Juniorlag även denna säsong. Pengar för detta fanns det men viljan var det sämre med på spelarsidan. Nåväl nu kör vi…..

Inom Elithandbollen får vi hissa en flagga för GrönVita föreningen på Söder som senast spöade GUIF i Eskilstuna. Inte många gör detta men Hammarby har gjort det förr men inte så klart som denna gång. På söndag kan dom ta 3:dje raka och Rickard Hanisch behöver nog inte jaga inspiration inför denna kamp mot RIK. Som han var tvungen att lämna då dom skulle byta spelsystem?? Ingen i Hammarby är ledsna över detta beslut idag. Rimbo har inlett med 2 uddamåls förluster vilket kan ses mera häröra till oerfarenhet i jämna matcher på denna nivå. En sak är säker. Inget lag i serien får det lätt mot detta fenomenala gäng med Sveriges 2 Bästa 95.or med spikade platser i start 6:an. Finns det någon idag som inte känner till namnet Tollbring??

Landslagen har legat lågt och finns inte mycket att nämna.

Inom Stockholms handbollen är tecknen tydliga från senaste årens misskötsel av Stockholms Idrotten. Allt faller på Idrottsnämnden. Besluten som fattats har varit allt annat än roliga för oss som sysslar med Hallidrott. Rent nattsvart rent ut sagt. Nu försöker man från Allians håll måla upp ny bild av en framtid där vi bygger nya billiga hallar. Visst behöver vi hallar men vad är defenitionen på billiga hallar. Vi saknar inte bara billiga hallar. Vi saknar en arena för inomhus idrott som alla andra städer runt om i landet innehar. Stockholm har INGEN. Skolådan på Ringvägen är ej godkänd. Hovet är en event arena. Nu har det dock dykt upp något av ett nytt språkrör med en vilja till förändring. Här hittar ni info om dom. Som jag stödjer. http://hallaristockholm.nu/ https://www.facebook.com/hallaristockholmnu

Sworza

Gerry