hmmm i been away

Viken förbannad underbardt slutspel detta varit. Jad lider med Lugis tjejer men i förlängningen visade dom att det räcker inte mot ett CHL erfaret lag. Dom är tränade för detta. Sävehofs tjejer är dom mest värdiga mästare jag tänkas kan i alla lagsporter….6 Sworza till dom av 5.

Herr finalen startade som alla i hela Handbolls Sverige ville till Minut 11:00 i !:a. IFK K ägde hela till ställningen. Herdeiro Lucau var monstruös i målet och tog allt. Då klev Philip Stenmalm fram och sköt bokstavligt talat sönder finalen och Lucau på beställning. Som ej  registrerad kan jag säga att detta gjordes med flit.Helt övertygad efter repriser- Orlander hade 1: räddning i 2:a halvlek. Och näst värre i 1:a. Då förstår jag desperationen hos alla i Kristianstad. Ingen erfaren 2.A MÅLVAKT I EN SM:FINAL?? Drott kan anpassa till näst intill Gauthiod spel stundom med underbara kombinationer men just att dom visste att målvakten i iFK Var näst junior . Men ingen tvekan denna gång. Stenmalm avgjorde SM finalen och ingen i hela handbolls Sverige kan säga annat..

Suck säger jag bara…Drott vann för att IFK sumpade sin målis och 120% tveksamt även med Henrik Olsson vad dom kan göra i CHL i höst.

Sworza

Gerry