People are People..Ränderna går aldrig ur…

Efter senaste inlägget har det hänt massor. Till årets Handbolls final i Svenska Elitseiein saknas laget som abonnerat denna plats och vunnit senaste 5 åren. Sävehof. Finns egentligen bara 1 anledning. Start 6:an inkl målvakt var redan i huvudet hemma i sina nya klubbar. För alla var sålda. Nja vi pratar inte om människohandel men till andra föreningar. Där i ligger framtiden och ett stort ok för förbundet att lösa.Att utlysa detta mitt under slutspelet. Mer omotiverade spelare utan att förringa Kristianstads insats är svårt att hitta. Man spöar upp dom rejält i deras Nya Helt Underbara häftiga hemma Arena för att sedan förlora i Partillebo hallen rejält. Nä jag vill inte förekomma spelbolagens makt men snarare att det var märkligt men inte konstigt.

Skurus missade final plats är en rejäl coachmiss. Behöver inte säga mer och tycker Erik borde kliva ned och börja om och fundera om lagspel inte är att föredra. Sävehof kommer mosa Lugi i finalen. Endast Skuru kunde gett dom en match.

Rubriken hör hemma med hur illa det är ställt med lagkänsla och öppenhet…

Mamma Ulla är nöjd kan jag säga med säkerthet. Hennes begravning under Onsdagen var för mig som en vacker Handbolls match när Swithiod/Gautiods bäste spelare bjuder upp till dans. Fast detta var mera ut tömmande för min räkningen. På ett underbart sätt. Anders Öhrling är en klippa. Egentligen blir allt man håller på med ganska litet när döden inträder. Ivan Turina kommer förmodligen få en vers på vägen av morsan.

Mera på menyn är att Swithiod anmält rekord många lag till nästa års serie spel. Stort ansvar vilar inte bara på våra härliga ungdomsgäng utan fram för allt herrlagen. Junior B sant A.laget. Näst kommande säsong skall vi träda fram ordetnligt