Lalalalalala..Här några lallare som nu börjar känna att sanningen kryper närmare.

Men först. Ikväll Spelar Juniorerna Match i Skarpnäck. Kom dit eller håll tummarna för dom. Dom har förtjänat en seger nu.

Nu har äntligen flera mediebolag intresserat sig för det faktum att Stockholm som Idrottsstad är stendöd. Detta eftersom vi idag har ett gäng inkompetenta Politiker som sitter på viktiga poster och inte följer sin arbetsbeskrivning. Men ljuga kan dom.

Här är Regina Kevius senaste klavertramp. Där hon raljerar om saker hon inte vet ett dyft om utan någon viskat i hennes öra. Hennes politiska framtid kommer framledes bestå av att försöka undvika intervjuer i media. Lite fakta. Hon babblar om lyxhallar och nya hallar. Visst dom har byggt Skanstullshallen men samtidigt tagit bort Sprallenhallen. Står i Skarpnäck. Hjorthagshallen har vi inte sett än. Låt mig direkt då jämnföra med Fotbollsmiljonerna. 2 Nya Megaarenor. Nya träningsanläggningar för Stadens 2 Topplag???? i denna företeelse till sport. Ett ligger visst i Superettan den andra i bottenskiktet i Allsvenskan. Som grädde på moset INGA lag på Damsidan i Allsvenskan trots alla jäkla konstgräsplaner som byggts under senaste 7 åren. Här klagar Regina på Lyxhallar. Vad fasen är en lyxhall. Samtliga hallar idag har minst 20-30 år på nacken eller mera. Endast Skanstullhallen är ny men vad är lyxigt med denna. Tecken på att man är trängd i ett hörn är kommentaren till Dubbelhallen i Stora Mossen. Som jag berättat tidigare har denna parodi till upphandling remitterats tillbaka från Idrottsförvaltning till Idrottsnämnden. Nu vill dom direkt skicka tillbaka den för nytt försök. Men vem är intresserad och vart kommer dom 40 Miljonerna ifrån. Så detta är bara ett spel för Galleriet och kommer aldrig hända. Det är val nästa år. Jag Rickard i Sannadahl mfl har fått skriftligen på att det inte fanns några pengar till ens hyra Olympen. Nedan följer detta Email. Från han som bestämmer i IN. Alltså inte Regina. Dessutom ha i å tankarna vad jag skrivit om Miljonregnet över Fotbollsklubbarna.. Förresten vill ni bli påminda hur en stor lögn ser ut från nämnde person kolla detta igen. Han helt öppet påstod att vi alla är nöjda inom Hallidrotten??? Wow Liksom.. Skulle ni köpa en dammsugare av honom. Annars när vi inne på ämnet tittande och hallar. Här alla klippen från Reklam 4:an rörande detta ämne. svt.s finnes nedan. Här kommer mailet.

Sworza

Gerry

——– Ursprungligt meddelande ——–
Ämne: Re: Idrotten i Älvsjö och Olympen Arena
Datum: Mon, 24 Sep 2012 16:41:31 +0200
Från: Billy Östh <billy.osth@moderat.se>
Hej,

Tack för ditt mail.

Vi är medvetna om den situation som råder i Älvsjö till följd av att
avtalet med Västbergahallen har sagts upp.

Idrottsnämndens budget rymmer inte idag inte en förhyrning av Olympen,
ett besked som också idrottsförvaltningen och idrottsroteln framhållit i
era möten med dem. När det i våras stod klart att nämnden hade
möjligheten att förhyra Brommahallarna ytterligare ett år så
prioriterades detta framför förlängd förhyrning av Olympen. Anledningen
är att behovet av halltider generellt sätt är större i Västerort än i
Söderort. Att tillskjuta resurser till förhyrning av Olympen skulle
innebära att andra, av idrottsnämnden, förhyrda lokaler skulle behöva
sägas upp, vilket inte går att göra med en så pass kort framhörhållnins
som här är aktuell.

Precis som roteln och förvaltningen framhållit så är det inte omöjligt
att en förhyrning av Olympen kan bli aktuell längre fram, men i
dagsläget är det inte möjligt.

Planeringen av en fullstor hall i Älvsjöområdet pågår för fullt och
enligt den investeringsplan som idrottsnämnden beslutade 2011-12-20 så
ska den stå klar under 2015. Målet är att mer permanent förbättra
tillgången till halltider lokalt i Älsvjö.

/Billy Östh