Inställning. Inte bara en Handbolls term

Med rätt inställning till den uppgift man har valt eller blivit satt på att utföra. Ja då brukar man lyckas 100% eller åtminstone så gott man kunde. Den metodiken saknas idag hos många med stort ansvar inom Kommunen. Inställning hade dock dom som var på träningen ute i Farstahallen3 21:00 en mörk höst kväll. Det var drag under sulorna och varmt i hallen. Efter 1 timme klev 2 av med lite småkänningar. Dumt att chansa en sådan viktig vecka. Redan på Onsdag går Juniorerna in i elden mot Hellas i Skarpnäckhallen. Fd Sprallenhallen. Kl:20:05 startar den. På Lördag är det veckans match i 08. Kl:17:45 i Västertorp kommer Serieledarna Tyresö Handboll på besök. Då blir det åka av det kan jag lova. De skall vara fullspikat och helkul…..Yes

Bildgalleriet på denna domän har uppdaterats med nya bilder från HKGp matchen.

Nu kör vi…

Sworza Gerry