08 börjar röra på sig…

Innan dess spelar Juniorerna en super viktig match i Skarpnäckshallen på Onsdag kl:20:05. Kan man gissa att vi får 5 minuter att värma upp på och tack igen STHF. Det är så kul att jobba ideellt med Handboll i Stockholm…

På tal om Stockholm så börjar vinsterna rulla in för 08 lagen i Norra. Silwing och deras nyförvärv Simon Karlsson samt Dampens återkomst har lyft laget ordentligt. En meriterande seger mot HK Country idag visar att många lag kommer få svårt med Silwing framledes…Dock inte Switte :0…Laget med blåränder vann mot Cyrus hemma men vilka gjorde inte detta. Annars var det serieuppehåll i Eliten.

Dock på tjejsidan: Skuru tjejerna håller 08 fanan högt. Inte konstigt med den nya Sportchefen. Spåret har spårat ur bokstavligt talat. Dax för tränar byten eller..?? Tumba tjejerna har kommit till korta ordentligt. Det är tufft i högsta serien. Sävehof spelade 4:e matchen i CHL och gjorde en bra match. Men räckte inte till igen. Lika tydligt som i dom 3 tidigare stavas problemet Grubbström. Dom har helt enkelt inte någon som kan ersätta henne idag. Visst det räcker i Elitserien men på denna nivå. Felippa Ide’hn ny från just Spåret håller inte ÄN på denna nivå. Visst hon gjorde en bra 1.a halvlek men sedan och matcherna innan var allt annat än bra. Sådant skapar oro i laget. Men vissa saker tar tid och Henrik Signell och hans stab kan nu fokusera på Elitserien resten av säsongen. Stefan A lär inte byta ut honom ÄN men kommer nog kräva mera till nästa säsong. För detta CHL äventyr har inte gjort honom glad kan jag gissa.

På det hela taget med en hel dag med Webbhandboll är jag nöjd.

Sworza

Gerry