Switte-Bolton Tisdagkväll

Tack Grabbar. Väldigt väldigt bra match. På det sättet att ni var fokuserade på uppgiften. Vi saknade både Assar och Pierre vilket dock inte syntes i början på matchen. Gick snabbt till 6-1 ledning. Sen tappades det fokus i avsluten vilket hänt tidigare och Bolton tog vara på chansen. Men dom kom aldrig ikapp. Dock blev det aldrig tryggt förrens sista 5 minuterna. Andreas i Bolton firade stora triumfer med sina skott över eller mellan 3:orna i försvaret. Skulle behövt en stor kille där men sista halvan i andra så stängdes även denna lucka. Denna match gick vi runt på manskapet ordentligt. Felix tog chansen och satte 3. Grim kom igång ordentligt i andra och gjorde flera väl av vägda avslut. Martin ja e Martin och utmanade försvaret hela tiden. Ja hela laget lyckades tagga till tillräckligt. Det var en svår match detta men ni vann. Härligt…. Nu ligger ni 2:a helt välförtjänt men nöj er inte med detta. På lördag väntar Tyresö. Vila plugga och så ses vi hel peppade i Nybodahallen på lördag. Forza Switte92 

Gerry