Måndag efter Statkraft

Japp. Resan gick bra. Den tog 3 filmer i restid. Omvandlat till Start 18:30 framme 23:30 i Gröndal. Bra vägar. Sista matchen som sagt var mycket bra Switte underhållning i den högre skolan. Publiken hade lite svårt att applådera våra killars skönspel då Ramvik var hemmalaget. Deras kända John (Som är en handbollstalang utöver det vanliga) kom ej till i matchen. Försvaret var vattentätt. Love gjorde en bejublad och förvånansvärt stark comeback trots sitt knäproblem. Ingen föll ur denna dag. Felix stal faktisk bollen 3 ggr denna dag. Så alla var riktigt med i matchen. Pierre tog hem tröjan helt väl förtjänt dom andra låg dock inte långt efter i kvalitet. Publik & Press kom efter matchen och tackade för underhållningen. Kanon killar. samt till sist. Ni som var på träningen idag. Härligt engagemang och ser verkligen fram emot SM i helgen. I pizzan var det skinka ost svamp tomat dvs Capriccosa.

Forza Switte92

Ledaren