StatkraftCup Dag 3 FM

Revelj 06:10. Pekka först sedan undertecknad. Tänt ljus hjälper inte utan höga röster väcker resten. Som kom på benen snabbare n någonsin. Första 4 till frukost redan 06:25. Resten 06:35. Middagen från gårdagen börjar trycka på efter frukosten. Vi undrade vart alla tagit vägen. Sollefteås avloppsystem kan berätta en del. Vi såg eb mycket jämn match mellan Brännan och Ramvik sluta med Ramvik seger med en boll. Killarna värmer upp för första gången. Matchen startar och oron för att killarna inte vaknat försvinner direkt. Kommandot från start och marginalen växer till 10 bollar direkt. I andra halvlek slår killarna av på tempot och låter motståndarna få med sig 10 mål hem till Norge. Vi gör 24. Vila lunch städa packa match ser resten av dagen ut. Tror VI? Hannes böhöver översyn efter trampat snett.

Vi återkommer för EM rapporten.