StatkraftCup Dag 2

Laughing

07:30. 10+ men inte ute utan inne i logementet. Undertecknad vaknade före klockan och rusa ned till varma duschen. Inte konstigt att man sov dåligt. Liten pyttefilt och en tshirt. Väl tillbaka vaknade Elis sedan Grim och Love följd av Felix samt Kevin. Oj visst ja Staffan vände på huvudet och frös innerligt. Hade sovit dåligt trots overall samt sovsäck. Slängde på en tjock filt på han, sedan somnade han om direkt.ZZZZZZZZ. Vi andra som vaknat drog iväg till frukost. Staffan och Pokemongänget sov vidare. Ok Love från det gänget följde med oss. Bra frukost sedan kollade vi in några matcher i hallen brevid. Vid 11 så var vi tillbaka och snart lunch. Nu hade alla vaknat. Efter lunchen körde vi upp till skidstadion i Sollefteå. Utsikten därifrån är enastående. Felix Love och Kevin ville klättra upp på hopptornet till hoppbacken. Tyvärr låst högst upp. Vädret för övrigt var kanon. Ingen blåst och klar blå himmel. Tillbaka till förläggningen för att byta och ladda till dagens enda match. Killarna visste att vi skulle möta ett helt okänt Norskt lag från Verdal. Som matchen utvecklades vete tusan om det var ett handbollsgäng. Efter 18 minuter ledde vi med 16-0 tror jag. Vi gjorde dock allt rätt som bestämts i förväg. Matchen slutade till slut 31-9. Vilket var rejält i underkant. Dock skötte sig grabbarna bra. Felet med sådana här matcher är att motståndarna är lite odiciplinerade och hänger inte med alls vilket ökar risken för skador på våra killar. Grim var rejält ned dragen precis i slutminuten. Precis som sin bror Assar mot Huddinge. Dessutom på samma ställe på planen. Vi fick en rejäl flashback med tanke på vad som hände med Assar. Nu reste sig Grim upp och fick ett hål under läppen. Norrgutten fick rött kort direkt. För övrigt det 2:a i matchen för Verdal. Efter matchen så kollade vi in kommande motståndarna. Det blev Steinkjer från Norge kl:07:50 imorrn bitti. Tror dock att killarna kommer vara laddade inför detta. Dom får välja när dom vill åka hem. 09:00 eller 18:00. Nu softar samtliga på luckan. Disco ikväll 21 lockar några men inte Pokemongänget.

Vi har kul i varje fall Laughing

Vi höres i morgon.

Ledaren

Ps skulle lägga upp bilder men vete tusan hur det funkar än???