StatkraftCup Dag 2

Laughing

Morgon kl 07:30. Undertecknad kliver ur sängen. Det är s…kallt i rummet. Från gårdagskvällens värme till kylskåp. Fast jag sov med tröja frös man… Snabb dusch sedan vaknade Elis sedan Grim,Love,Felix,Kevin samt Staffan. Staffan frös trots kläder och sovsäck. Slängde på en filt på han sen somande han om och vi andra vakna drog iväg till matsalen för frukost. Den innehöll allt som behövdes. Pokemongänget: Pierre,Assar,Martin och Hannes valde kudden dom med tillsammans med Staffan…Sedan softade grabbarna till Lunch. Efter den drog vi upp till skidstadion i Sollefteå med vidunderlig utsikt över nejderna. Tillbaka till kasernen för uppladdning till dagens enda match mot något norskt som heter Verdal. Vet inte vad jag skall säga angående dessa lag. Handboll är inte deras direkta styrka. Vi var generationer bättre än dom på allt. Efter 18 minuter hade dom fortfarande inte gjort ett mål. Nåväl vi vannmed 31-9 vilket var snällt av grabbarna. Problemet med dessa matcher är att någon av Switte killarna kan bli skadade pga motståndarna ej hänger med.I slutsekunden laddade Grim från Exakt samma position som bror Assar gjorde mot Huddinge. Med kännbart resultat för Assar. Nu blev Grim bjuden på en rejäl smäll över munnen. Rött kort direkt på NorrGutten. Men Grim ruskade lite på sig sen var matchen slut. Efter matchen kollade vi in morgondagens motståndare som blir igen ett norskt lag. Matchstart 07:50 hmmm. Det är upp till killarna när dom vill åka hem på söndagen. Finalen går 16:50 hmmm igen. Grande Finale för hela turneriingen. Nu väntar lite lördagsunderhållning men tror vi skall försöka att få grabbarna i säng i tid. Men vi har haft kulLaughing. Pekka och 3 till har åkt till Pekkas lantställe för att bada bastu resten stångas på luckan.

Manöver

Ledaren.