StatkraftCup Dag 1

Vi laddade iväg 07:00. Alla var där utom Martin som vi fiska upp på vägen. Pekka åkte i förväg men var ifatt dom efter Uppsala. Gick väldigt bra ända till efter Gävle för då kom snön. Mer och mer. Tillslut så dök snöpatrullen upp och vi hamnade långt efter tidsschemat. Kom till Sundsvall vid 11:30 för en snabblunch sedan fort iväg sista 12 milen till Sollefteå. Vi kom med 45 minuters marginal till första matchen. Det visade sig direkt i matchen. Både killarna och ledarstaben var trötta. Spelaet gick helt i lås. Det var väldigt svårt för grabbarna att tända till på uppgiften. Men med detta nya Switte92 så vinner vi ändå dessa för oss dåliga matcher. Sätter 17 bollar trots allt. Det är styrka. Grim var den som lyste denna match. Välbövlig vila efter denna match samt middag. Mer vila sedan tillbaka för 1:a Norska laget på Menyn. På uppvärmningen dök ett mörk moln upp i form av Love som skadade vänsterknät så illa att han hamnade på Sollefteå Sjukhus för Röntgen. Nu visade sig att han stukat knäskålen och fick smärtstillaande samt kryckor. Fast det är en stålmus Love och han vill försöka imorrn ändå. Vi får se. Matchen vart en mumsbit för ett taggat Switte. Börja lite knackigt men sedan var det bara et lag på planen. Dominansen v ar total. Tyvärr visade norrmänen dålig sportmanship och slängde sig och skrek hela tiden. Vilket gjorde att Kevin när det återstod 40 sek av Matchen rev ner en norrman som skrek så vi trodde han var på väg att dö. Kevin fick rött kort felaktigt och får ej spela imorgon. Vilket gör att vi endast har en avbytare till Lördagens match. Nu får killarna leka av sig i kylan ikväll och sova imorgon.

Vi ses

Ledaren