Sköndalhallen Hemma/Borta/Hemma/Borta

Ja Sköndalshallen i all ära men Faktum är att vi blivit ett lag utan hemma hall helt plötsligt. Älvsjö AIK har lagt beslag på våra matchtider med sin Innebandysektion. Fantastiskt medlemsantal i den sektionen. Överrens stämmer exakt med antalet fotbollsmedlemmar. Ja så kära SwitteHandboll vars hemmaarena sedan Dackefejden varit Västertorpshallen heter numera Sköndalshallen,Högdalshallen. ¨Give me a Break¨Handbollsförbundet. Nåväl hur illa jag än mår av detta så älskar jag Switte92 desstomera. I denna Elitserie i år som är så jämn har ni stuckit upp som ingen annan än vi i ledarstaben trodde var möjligt. Det är handbollsunderhållning i den högre skolan. Matchen i Sköndalshallen som föregicks av Swittes FA match (Herregud när skall dessa idiotiska klubbyten sluta för killar och tjejer i denna ålder) som hade en tung match mot SthPol med avsaknad av just spelare som försvunnit. Nu kom däremot den raka motsatsen in på planen. Switte92. Ett genuint lagbygge sedan lååååångt bakåt i tiden. Senaste tillskottet är Daniel i kassen samt återvändade Felix från utebandyn som får jobba ikapp grabbarna efter frånvaro. Nåväl förutsättningarna var att Kapten Isak,s fotskada hade gått upp så hö9,an måste besättas. Här kommer Switte92,s styrka fram. Laget är komplett på alla positioner. Från Målis till Coach. Faller någon ur så finns det andra att sätta in på dennes position. Coach vet jag dock inte men på planen ser det annurlunda ut. Börjar smått fundera om inte lite A-lags karaktärer skall börja besöka denna Series Matcher. Handbollsunderhållning som sagt. Matchen i sig började med att spelare kände lite på varandra. Lite hafsiga avslut från båda hållen. Men allt efter matchen led så steg intensiteten och spelarna fick utrymme för riktigt härligt spel. Det var jämnt med lite övervikt för Switte. Inställning och noggrannhet gjorde att switte ledde med 2 bollar i halvlek. Kunde varit 4 men vi briste i just detta sista minuten och Skånela högg direkt och satte 2 kassar. I andra började med att Skånela satte en direkt och var bara 1 mål ifrån. Dom gick över till både utgrupperat 321 samt till slut dubbelpunkt. Men det hjälpte inte denna gång. Denna match skulle vinnas av Switte. Grabbarna gjorde en helgjuten insats i 2:a halvlek. Likt 1:a halvlek släppte killarna till i slutskedet och lät marginalen blir 4 bollar till slut. Tror vi skall sluta med detta i framtiden då det kan bli en målhistoria i slutänden. Men grabbar,coach mm fasen vilken härlig lördag. Ni visade rätt inställning och leendet på planen gick inte att ta miste på alla. Det är kul med Handboll. Till sist ett ord om den lille killen som blivit en stor snubbe där bak. ELIS. Finns det någon som är bättre än honom just nu så måste han finnas i en annan serie. Övriga på planen är det svåt att ut några för ni var så j…..bra allihopa.Nu grabbar är det ett lååååååååååååångt uppehåll på matcher. Faktum är att just nu är det Steg 2 den 8-9/11 som ligger närmast. Vi har pratat om en cup i Sollefteå den 31/10-2/11 men verkar inte bli av tyvärr för att vi saknar spelare helt enkelt. Återkommer i denna fråga. Ha en trevlig helg.

Ps. Vill ni kolla Pekkas favoritkille Andre’ spela, så är tiden 13:00 i Liljeholmshallen 1 på Söndag.

Forza Switte92.

Gerry