PåskDagen

FM: Uppstigning kl:08:00 för undertecknad. Kändes lyxigt värre. Grabbarna anslöt från 09:30 till 10:20. Innan frukosten stängde. Nu vet vi att vi möter Växjö kl:12:35 inte 13:30. Växjö har likt Aranäs (Nä dom dominerar kraftigt just nu på alla fronter) klivit fram med sina lag. Tror hela föreningen är med nere i Danmark. Sett bra ut flera lag. Samtliga var inne i Fredrikshamn under kvällen. Men dom flesta ser faktiskt riktigt pigga ut idag. Nu tar vi en match i taget.

Ses senare

Gerry

Nu behöver vi inte planera några fler matcher denna resa. Killarna kunde inte mobilisera någon bra handboll under hela matchen. En del kan tillskrivas saknaden av knäskadade Hannes. Men fram för allt nervöst och fantasilöst både framåt och bakåt hos alla inblandade. Växjö kom med ett gäng småkillar i jämn förelse med Danskarna igår. Dock gjorde deras 9 meters killar precis vad dom ville med vårat försvar. Framåt låg vi i Gauthiod Tempo. Ursäkta jämnförelelsen. Vi pratade innan om att dra upp tempot. Matcherna spelas 2*15 minuter. Tyvärr funkade det inte alls. Nu blir det långledigt och killarna har snart glömt detta men hoppas dom lär sig något av detta.

Det handlar inte om vilka motståndarna man möter utan vad man tar med sig ut på planen.

Fredrikshavn her komer jeg…

Gerry