Eken Day 2

Kallt Blött Lervälling. Inga förutsättningar för handbollssugna 92.or. Såg lite molokna ut i början men sedan tog Staffan tag i den saken och gjorde Sälen på Gyttjebassäng 27. Slog samtliga Anjas med hästlängder. Sen var det bar å åk. Letterna i första matchen hade inte ett dyft att sätta emot då ni faktiskt spelade en riktigt bra handboll mellan gyttjebaden. 17-2 talar sitt tydliga språk. In i värmen i Gubbängsskolan medans en annan kollade in Hammarby-Sannadahl som mosade till planen ytterligare. Så när er match mot Gutegrabbarna var det verkligen en lerbassäng. Men man såg att ni längtade ut i den. Kevin längtade mest och dominerade både stående samt Simmandet. Gute var bättre än letterna men Switte styrde från början till slut. Elis gjorde 2 riktigt bra matcher. Tog dessa snorhala bollar hela tiden. Imorgon bana 36 13:40 vilket är plastgräset. Bolton eller Skuru väntar där. Avgörs imorgonbitti. Men tack för underhållningen. Fick kramp i skrattmuskeln.

Forza Switte92

Vilken härlig match av våra VM-Tjejer 28 lika i Montenegro. Kanon. Gullde’n ägde hela matchen.